16 / 05 / 2024

Ege Yapı'dan İzmir'e 5 yeni proje! 6 milyar TL yatırımla 1.000 yeni konut geliyor! 

Ege Yapı'dan İzmir'e 5 yeni proje! 6 milyar TL yatırımla 1.000 yeni konut geliyor! 

İstanbul’da 25 proje hayata geçiren Ege Yapı, şimdide 73 villanın yer aldığı Urla Kekliktepe projesiyle İzmir’e adım attı. Alsancak, Dikili ve Yağcılar’da da proje yatırımları olan Ege Yapı, bin üniteli 5 projesini 6 milyar lira yatırımla hayata geçirecek. İşte ayrıntılar...



Ekonomimcom'dan Leyla İlhan'ın haberine göre; Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, İzmir’de satışa çıkan yeni projeleri ile ilgili bilgi verdi. Konuya ilişkin açıklamasında "Türkiye’de Altınoluk’tan sonara en yüksek oksijen oranına sahip ikinci bölge olan Urla Keklitepe’de 73 villalık projemize başladık.1 milyar 100 milyon lira yatırım bedeli taşıyan bu projemizde 5+1, 6+1,7+1 gibi 7 farklı villa tipi yer alıyor" ifadelerine yer veren İnanç Kabadayı, her villanın 700 ile 1.000 metrekare arasında bahçeleri olacağını da aktardı. 

"Projemizde metrekare satış fiyatı 125 bin TL olacak. 8 aylık ön talep döneminde 22 bin talep aldık" diyen Kabadayı, 24 ay sonra yaşamın başlayacağı projeye ağırlıklı olarak iş yeri sahiplerinin talep gösterdiğine dikkat çekti. 

Ege Yapı dan İzmir e 5 yeni proje! 6 milyar TL yatırımla 1.000 yeni konut geliyor! 

Kekliktepe ile beraber İzmir’e içinde bin ünite bulunan 5 projeyle gireceklerine vurgu yapan İnanç Kabadayı, bu projelerden 3’ünün villa, ikisinin konut olacağına dikkat çekti. 

Diğer villa projelerinin Urla Yağcılar’da hayata geçirileceğini dile getiren Kabadayı, açıklamasında "400-450 villanın yer alacağı Yağcılarda ki projemizin yatırım değeri de 2,5 milyar lirayı geçeceğini öngörüyoruz. Dikili’de otel ve villa için 1 milyar 50 milyon lira, Alsancak’taki 2 proje için de 1 milyar 350 milyon lira yatırım planlıyoruz" ifadelerine yer verdi. 

İstanbul'da da yeni projelerini sürdüreceklerini belirten Kabadayı, bu sene Çekmeköy’de 40 bin metrekare arsa üzerinde yapılacak projede, inşaatın kısa sürede başlayacağının altını çizdi. 

Söz konusu açıklamasında "Haliç projemizde konut otelden oluşacak. Esenyurt’ta projemiz olacak" diyen İnanç Kabadayı, Şile'de de 100 bin metrekarelik alanda villaların olduğu proje yapacaklarını söyledi. 

Ege Yapı'dan İzmir'e 5 yeni proje! 6 milyar TL yatırımla 1.000 yeni konut geliyor! 


Geri Dön