16 / 05 / 2024

Ege Yapı'dan İzmir'e 5 yeni proje! 6 milyar TL yatırımla 1.000 yeni konut geliyor! 

Ege Yapı'dan İzmir'e 5 yeni proje! 6 milyar TL yatırımla 1.000 yeni konut geliyor! 

İstanbul’da 25 proje hayata geçiren Ege Yapı, şimdide 73 villanın yer aldığı Urla Kekliktepe projesiyle İzmir’e adım attı. Alsancak, Dikili ve Yağcılar’da da proje yatırımları olan Ege Yapı, bin üniteli 5 projesini 6 milyar lira yatırımla hayata geçirecek. İşte ayrıntılar...



Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, sektöre ilişkin de açıklamalarda bulundu ve sektöre özel bir bankaya ihtiyaç durulduğuna dikkat çekti. 

"Emlak Katılım Bankası kuruldu. Ancak mortgage kredisi verecek bir bankaya çok ihtiyacımız var. Tüketici için uzun vadeli düşük maliyetli borçlanma imkanı sunulmalı" açıklamasını yapan İnanç Kabadayı, şirketlerin de banka kredileri, ön satış ve sermeye kaynağı olmak üzere üç çeşit finansman ile proje yaptığının altını çizdi. 

Gayrimenkul yatırım fonları, gayrimenkul sertifikası gibi farklı modeller hayata geçirilmesi gerektiğini söyleyen Kabadayı, bunun dışında GYO’lara vergi teşvikleri sağlanarak daha çok oyuncunun girmesine fırsat tanınması gerektiğini vurguladı. 

Ege Yapı dan İzmir e 5 yeni proje! 6 milyar TL yatırımla 1.000 yeni konut geliyor! 

İzmir’de sosyal sorumlukla ilgili projeler de üstlendiklerine vurgu yapan İnanç Kabadayı, konuya ilişkin açıklamasında "İzmir’de kadın gençlik basketbol takımına sponsor olduk. Çeşme’de sakız ağacı ormanı dikimi yaptık" diyerek, bölgenin kültürel ve sosyal hayatına nasıl katkı sağlayacaklarına baktıklarını belirtti. 

Ege Yapı Modernyaka'da haziran ayına özel 120 ay vade 1.69 faiz fırsatı!

Ege Yapı Urla Kekliktepe'de yüzde 20 indirim fırsatı! Teslimler 24 ay sonra!

ArsaVev Beypazarı'nda 249 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa fırsatı! Tapular hemen teslim!


Geri Dön