04 / 08 / 2024

Egeli ihracatçılara yeni logo!

Egeli ihracatçılara yeni logo!

Ege İhracatçı Birlikleri ( EİB ) yeni logosunun tanıtımını gerçekleştirdi. EİB Koordinatör Başkanı Sabri Ünlütürk, belirlenen değerler ışığında ülke kalkınmasında oynayabilecekleri rolün farkında olduklarını belirtti.




Ege İhracatçı Birlikleri (EİB) yeni logosunun tanıtımını gerçekleştirdi. EİB Koordinatör Başkanı Sabri Ünlütürk, belirlenen değerler ışığında ülke kalkınmasında oynayabilecekleri rolün farkında olduklarını belirtti. Ünlütürk "Sonuçta varmak istediğimiz nokta, sürdürülebilir ihracatın geliştirilmesinde ilgili tüm kurumlar için rol model, öncü birlik olmak. Bu vizyonu gerçekleştirebilmek için kurum olarak tüm süreçlerimizi gözden geçiriyor ve pek çok noktada dönüşüm yaşıyoruz" dedi.


Kalite artacak 

Aynı çalışmalar kapsamında EİB'nin vaad ettiği duruşu ve kimliği temsil edebilecek olan yeni logosunu da oluşturduklarını belirten Ünlütürk, "EİB'nin yeni logosunu tasarlarken Ege İhracatçı Birlikleri'nin teknolojik altyapısını, bilgi ve deneyimini, genç ve dinamik kadrosunu, samimi, davetkar ve içten bir kimlikle sunabilmeyi, yaratılan yeni yüzü ve kimliği yansıtmak istedik. Yeni logomuzun, 75 yıllık geçmişe sahip birliklerimizin, 2023 yılında 500 milyar dolarlık ihracat hedefine sahip ülkemize, bölgemize, sektörlerimize, üyelerimize sunacağı hizmetin kalitesine artı bir değer katacağına inanıyoruz" diye konuştu. 


Krizden korkmuyorlar

Toplantı sonrası açıklamalarda bulunhan Sabri Ünlütürk, Ortadoğu'da yaşanan savaş nedeniyle o bölgeye ihracatın düştüğünü söyledi. İhracatçı olarak krizlere çok şerbetlendiklerini dile getiren Ünlütürk, "Zor koşullarda iş yapmaya antrenman kazandık. Türk iş insanları buna en kısa sürede çare bulurlar. Artık krizlerden korkmuyoruz. Türkiye'nin finans yapısı geçmişe göre çok iyi. 2000 krizine girdiğimizde bankacılık krizi vardı, faizler yüksekti. Türkiye'nin altından kalkamayacağı bir kriz yaşanmayacağını düşünüyorum" diye konuştu. 


Yeni Asır


Geri Dön