04 / 08 / 2024

Egeli ihracatçılara yeni logo

Egeli ihracatçılara yeni logo

Ege İhracatçı Birlikleri ( EİB ) yeni logosunun tanıtımını gerçekleştirdi. EİB Koordinatör Başkanı Sabri Ünlütürk, belirlenen değerler ışığında ülke kalkınmasında oynayabilecekleri rolün farkında olduklarını belirtti.

İslam Memiş'ten yatırımcılara yeni uyarı geldi: Böyle yapan varını yoğunu kaybeder!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten yatırımcılara yeni uyarı geldi. İslam Memiş açıklamasında yatırımcılara döviz konusunda temkinli olmalarını tavsiye etti. İşte o açıklamalar...

Egea Cross'un Mart 2024 yeni fiyat listesi açıklandı! Tüm Cross'lara hem kampanya hem de 10 bin lira indirim geldi!

Fiat'ın en sevilen modelleri arasında başı çeken Egea Cross'un merakla beklenen Mart 2024 yeni fiyat listesi açıklandı. Tüm Cross'lara hem kampanya hem de 10 bin TL'lik indirim müjdesi geldi. 

AK Parti'den emekli zammı için tarih geldi! Maaşlar güncellenecek mi? 

Milyonlarca emekli maaşlara yeni bir düzenleme yapılıp yapılmayacağı ile ilgili araştırmalar yaparken AK Partili Muhammet Emin Akbaşoğlu'ndan konu ile ilgili son dakika açıklaması geldi...

Ziraat ve Vakıfbank'tan satılık ucuz konutlar...

Ziraat ve Vakıfbank, ekonomik konut fırsatları sunarak ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara yeni bir kapı aralıyor. Bankaların iş birliği ile yayımlanan satılık konutlar listesinde, 1.100.000 TL'ye 4+1 dubleks daire dikkat çekiyor. Ziraat Bankası ve Vakıfbank tarafından sunulan satılık daireler.

Yeni kentsel dönüşümde vatandaşlara 'Lüks konut yaptık, öde' mi denilecek?

AK Parti'nin İBB İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Murat Kurum'un İstanbul'daki dönüşüme ilişkin açıklamalarının ardından yeni yasa yeniden gündem oldu. Peki yeni kentsel dönüşümde vatandaşlara 'Lüks konut yaptık, öde' mi denilecek?

La Mare Lara geliyor! Yeni proje!

Akdeniz Bölgesi’nde inşaat sektörünün güçlü oyuncusu Aderan Global; merakla beklenen yeni projesi La Mare Lara için düğmeye bastı. İşte La Mare Lara projesi ile ilgili detaylar...

Kahramanmaraş Elbistan'a 2 bin konut daha geliyor! İmzalar atıldı! Elbistanlılara yeni konut müjdesi!

Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'taki ikinci depremin merkez üssü olan Elbistan'a, 2 bin konut daha yapılacağının müjdesini verdi. 

Emlak sektöründe yeni dönem! Resmen başladı!

Ticaret Bakanlığı'nın gayrimenkul satışlarında, sahte ilanlar üzerinden dolandırıcılık ve spekülatif fiyat artışlarını engellemek için yaptığı düzenlemeyle kimlik doğrulama ve yetki belgesi zorunluluğu 1 Kasım itibarıyla devreye girdi. Bu kapsamda, Edirne’deki emlakçılara yeni düzenleme anlatılacak.

Şimdi de pirince zam geldi! Küresel pirinç krizi mi çıkıyor?

Dünyanın en büyük pirinç üreticisi Hindistan’ın pirinç ihracatına yeni kısıtlamalar getirmesi, fiyatları tırmandırdı. Amerika ve Kanada’daki Hint marketlerinden “raflara hücum” fotoğrafları gelirken; “Global bir pirinç krizi çıkar mı?” tartışmaları başladı.

11 banka ihracatçılara uygun maliyetli kredi verecek! Bankalar bu proje için 1 milyar dolar ayırdı!

Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin (TİM) 11 bankayla yaptığı işbirliği sonucu yeni kredi paketi devreye girdi. Bu kapsamda şirketlere 5 milyon dolar ile 100 milyon TL arasında uygun maliyetli kredi verilecek.

Emeklilere 8000 TL Ek Zam Müjdesi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Talimatıyla Maaşlara Yeni Zammın Detayları!

SSK ve BAĞ-KUR emeklilerine müjde bir haber geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla 8000 TL ekstra zam onaylandı. Maaşlara ekstra 8000 TL zam, emeklilerin yüzünü güldürecek. İşte SSK ve BAĞ-KUR emeklilerinin maaşlarına yapılan ekstra 8000 TL zam ile ilgili detaylı bilgiler…

Yeni zamlı maaşlara refah payı eklenecek mi? Refah payı nedir?

Haziran ayı enflasyon verisi bugün belli oldu. Bu kapsamda emekli ve memur maaşlarına yapılacak zam oranı netleşti. Peki, yeni zamlı maaşlara refah payı eklenecek mi? Refah payı nedir? İşte detaylar...

İhracatçılar yeni hükümetten taleplerini sıraladı

İhracatçılar kötü gidişe son verilmesi için yeni hükümetten birtakım taleplerde bulundu. Ekonomiye adeta yön veren ihracatçılar, yeni hükümette taleplerini sıraladı.

Egeli ihracatçılara yeni logo Haberi

Egeli ihracatçılara yeni logo


Ege İhracatçı Birlikleri (EİB) yeni logosunun tanıtımını gerçekleştirdi. EİB Koordinatör Başkanı Sabri Ünlütürk, belirlenen değerler ışığında ülke kalkınmasında oynayabilecekleri rolün farkında olduklarını belirtti. Ünlütürk "Sonuçta varmak istediğimiz nokta, sürdürülebilir ihracatın geliştirilmesinde ilgili tüm kurumlar için rol model, öncü birlik olmak. Bu vizyonu gerçekleştirebilmek için kurum olarak tüm süreçlerimizi gözden geçiriyor ve pek çok noktada dönüşüm yaşıyoruz" dedi.


Kalite artacak 

Aynı çalışmalar kapsamında EİB'nin vaad ettiği duruşu ve kimliği temsil edebilecek olan yeni logosunu da oluşturduklarını belirten Ünlütürk, "EİB'nin yeni logosunu tasarlarken Ege İhracatçı Birlikleri'nin teknolojik altyapısını, bilgi ve deneyimini, genç ve dinamik kadrosunu, samimi, davetkar ve içten bir kimlikle sunabilmeyi, yaratılan yeni yüzü ve kimliği yansıtmak istedik. Yeni logomuzun, 75 yıllık geçmişe sahip birliklerimizin, 2023 yılında 500 milyar dolarlık ihracat hedefine...