04 / 08 / 2024

Egeli ihracatçılar yeni logo

Egeli ihracatçılar yeni logo

Ege İhracatçı Birlikleri ( EİB ) yeni logosunun tanıtımını gerçekleştirdi. EİB Koordinatör Başkanı Sabri Ünlütürk, belirlenen değerler ışığında ülke kalkınmasında oynayabilecekleri rolün farkında olduklarını belirtti.

Çin GYO'ları yeni dip seviyeleri gördü!

Çin'in gayrimenkul yatırım ortaklıkları (GYO) düşüşüne devam etti ve CSI GYO Endeksi 2023 yılındaki yüzde 28'lik düşüşten sonra 2024 yılının başlarında yüzde 6,4 daha düştü.

İhracatçılar açıkladı! Demir çelik sektörü 2024 yılına hedef koyamıyor

Türk demir çelik ve demirdışı metaller sektörünün dünyadaki rekabet gücünü kaybettiğini belirten Ege Demir ve Demirdışı Metallar İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Ertan, ihracatta Avrupa’nın payının yüzde 43’ten yüzde 31’e gerilediğini açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

13 bin kişinin yaşayacağı yeni imar alanı için start verildi! Akçaovalılar yeni yerleşim alanına kavuşuyor!

Muğla'ya Bağlı, Menteşe Belediyesi,  13 bin kişinin yaşayacağı yeni kentsel yerleşim alanı için Akçaova Mahallesi'nde yeni imar alanı oluşturuyor. 

İhracatçılar ve reel sektöre uzun vadeli kredi müjdesi!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ihracatçılar ve reel sektörün her zaman yanında olduklarını belirterek, "Yeni destek paketimizle firmalarımıza 25 milyar liralık garanti karşılığında 30 milyar liralık kredi imkanını sunacağız" dedi.

Otomobil fırsatçılarından yeni oyun! Bu detaylara dikkat

İkinci el otomobil satışlarında taşıtların, üretici tarafından tavsiye edilen satış fiyatının üzerinde ilana çıkmasının yasaklanmasıyla fırsatçılar yeni yöntemler buluyor. Otomobillerin ilanlarını düşük fiyatlardan koyan fırsatçılar, bu yönteme başvuruyor.

Öğretmen, hemşire, polis, doktor, mühendis maaşları tam bu kadar olacak! Memurlara flaş rakamlar! Son dakika! 

Zamlı memur maaşları, Ocak ayına kısa bir süre kala merakla araştırılıyor. Peki öğretmen, hemşire, polis, doktor, mühendis maaşları yeni zamla kaç TL olacak? İşte o rakamlar...

Hububatçılar gözünü Afrika ve Uzakdoğu’ya dikti!

Güneydoğulu hububat, bakliyat ve yağlı tohumlar ihracatçıları, geleneksel pazarlarının yanında ayrıca, Afrika ve Uzakdoğu pazarlarından aldığı payı artırmak amacıyla harekete geçti. İhracatçılar aynı zamanda, küresel pazarda pirince alternatif olarak bulgurun tanıtımına ağırlık verecek.

Back To School dönemi e-ihracatçıların yüzünü güldürdü! Satışlar yüzde 20 oranında arttı!

Okulların açılmasıyla birlikte eğitim ürünleri ve kırtasiye malzemeleri satanların da yüzü güldü. Back To School olarak adlandırılan dönemin e-ihracat açısından da büyük fırsatlar doğurduğunu belirten sektör yetkilileri, satışların yüzde 20 oranında arttığını ifade ediyor.

Türkiye Sigorta Birliği’nin yeni Başkanı açıklandı! Aksigorta Genel Müdürü Uğur Gülen, TSB Başkanı oldu!

Türkiye Sigorta Birliği’nin (TSB) Olağanüstü Genel Kurulu’nda yapılan seçimler ile sigortacılar yeni başkanını seçti. TSB Başkan Yardımcısı olan Uğur Gülen, birliğin Başkanlık görevine seçildi.

Ev sahibi ve kiracılar arabuluculuk için ne kadar ödeyecek? İşte ayyuka çıkan arabuluculuk ücreti!

Ev sahibi ile kiracı anlaşmazlığında yeni dönem 1 Eylül itibarıyla resmen başladı. Vatandaşlar yeni arabuluculuk sisteminde ne kadar ödeme yapacağını merak ediyor. İşte arabuluculuk ücreti ve tüm detayları...

Türk ihracatçılar Afrika pazarından daha fazla pay almak istiyor!

Güneydoğu Anadolu'daki hububat, bakliyat, yağlı tohumlar ve mamulleri üreticileri, her geçen gün ihracatı artan Afrika pazarından daha fazla pay almak istiyor. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Celal Kadooğlu, “Afrika'ya gidebilecek çok ürünümüz var” dedi.

Tiny House'lar yeni yaşan trendleri haline dönüşüyor!

Modern yaşamda her geçen gün yaygın hale gelen Tiny House'lar, çağın yeni yaşam trendlerinden biri haline dönüşüyor.

İhracatçılar krediye ulaşım konusunda pozitif ayrım talep ediyor

Kurumlar vergisi muafiyet oranının 1 puandan 5 puana artırılmasını ‘olumlu’ bulan ihracatçı, krediye ulaşım konusunda pozitif ayrım talep ediyor. İhracatçılar, “Ekonomide toz-duman siliniyor ama başta yatırım ortamı olmak üzere belirsizlik hâlâ devam ediyor” diyor.

Egeli ihracatçılar yeni logo Haberi

Egeli ihracatçılar yeni logo


Ege İhracatçı Birlikleri (EİB) yeni logosunun tanıtımını gerçekleştirdi. EİB Koordinatör Başkanı Sabri Ünlütürk, belirlenen değerler ışığında ülke kalkınmasında oynayabilecekleri rolün farkında olduklarını belirtti. Ünlütürk "Sonuçta varmak istediğimiz nokta, sürdürülebilir ihracatın geliştirilmesinde ilgili tüm kurumlar için rol model, öncü birlik olmak. Bu vizyonu gerçekleştirebilmek için kurum olarak tüm süreçlerimizi gözden geçiriyor ve pek çok noktada dönüşüm yaşıyoruz" dedi.


Kalite artacak 

Aynı çalışmalar kapsamında EİB'nin vaad ettiği duruşu ve kimliği temsil edebilecek olan yeni logosunu da oluşturduklarını belirten Ünlütürk, "EİB'nin yeni logosunu tasarlarken Ege İhracatçı Birlikleri'nin teknolojik altyapısını, bilgi ve deneyimini, genç ve dinamik kadrosunu, samimi, davetkar ve içten bir kimlikle sunabilmeyi, yaratılan yeni yüzü ve kimliği yansıtmak istedik. Yeni logomuzun, 75 yıllık geçmişe sahip birliklerimizin, 2023 yılında 500 milyar dolarlık ihracat hedefine...