29 / 08 / 2024

Eğer faturalarınızı bu şekilde ödüyorsanız bunu yapmayı ihmal etmeyin! Son tarih 13 Mayıs!

Eğer faturalarınızı bu şekilde ödüyorsanız bunu yapmayı ihmal etmeyin! Son tarih 13 Mayıs!

Fatura ödeyenler için yeni bir karar geldi. Telefon, elektrik ve su faturaları için yeni bir düzenleme gündemde. İşte konuyla ilgili tüm detaylar…



Eğer faturalarınızı bu şekilde ödüyorsanız bunu yapmayı ihmal etmeyin! Son tarih 13 Mayıs!

Akbank fatura kampanyası şartları

Akbank yapmış olduğu fatura kampanyası için şartları belirledi. Bu kampanyanın kapsamında daha detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar için Akbank müşteri iletişim merkezleri hizmet verecek.

13 Nisan tarihi ile başlatılan kampanya 13 Mayıs 2023’e kadar devam edecek. Akbank’ın yapmış olduğu fatura ödeme talimatı kampanyası kapsamı içerisinde otomatik ödeme talimatı veren tüm kullanıcılar için geçerli olacak ödeme koşulları açıklandı.

İlk otomatik ödeme de 25 TL, ikinci otomatik ödeme de 50 TL, üç ve üzeri olan otomatik ödemeler için 75 TL verilecek. Tüm paraların Toplamı 150 TL olacak.

Chip para kazanma şansı

Kampanya kapsama sadece telekomünikasyon, elektrik, doğalgaz, su ve cep telefon ödemeleri için geçerli olacak. Kampanyaya katılım belirli tarihler arasında ve en az bir kere olmak kaydıyla yapılacak. Kampanya sadece kampanya dönemi içinde talimat verilen ve ödemesi gerçekleştirilen faturalar adına geçerli olacak.

Kampanya süresi dahilinde ödeme talimatı verilmiş olan faturaların manuel şekilde ödenmesi durumunda yapılacak bu ödemeler kampanya kapsamında sayılmayacak. Müşteriler yalnızca vermiş olduğu online otomatik fatura talimatı ile birlikte bu kampanyadan yararlanabilecek. Farklı kampanyalardan yararlanan kişiler bu kampanya üzerinden ödül kazanamayacak.

9 bankada peş peşe nefes kesen son dakika rüzgarı! ING, İş Bankası, Akbank, Garanti ve 5 banka daha duyurdu!

Akbank resmen duyurdu… Hiç faiz ödemeden 25 bin TL’ye kadar çekebilme imkânı!

Akbank'tan 70 bin TL açıklaması geldi. Akbank müşterileri hemen bakmaya gelsin


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön