29 / 04 / 2024

Ekmeğe bir zam daha geldi! İşte Ankara, İstanbul ve İzmir'de ekmeğin yeni fiyatı!

Ekmeğe bir zam daha geldi! İşte Ankara, İstanbul ve İzmir'de ekmeğin yeni fiyatı!

Artan maliyetler nedeniyle Türkiye'nin önde gelen üç büyük şehrinde halk ekmeğe zam geldi!



Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) yaptığı açıklamada, 8 Ağustos’ta halk ekmeğe zam yapılacağını duyurdu.

Belediye tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Ankara Halk Ekmek’in ürettiği 250 gram ekmeğin perakende satış fiyatı, 8 Ağustos 2022 tarihinden itibaren kâr elde etmeksizin ve maliyetine 3 TL olarak belirlenmiştir. Piyasada 200 gram normal ekmek 4 TL'ye satılmaktadır” ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada ek olarak, yeni fiyatların İstanbul, İzmir ve Etimesgut Halk Ekmek ile eş zamanlı olarak başlayacağı belirtildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi şirketi Halk Ekmek A.Ş'nin Yönetim Kurulu Başkanvekili Özgen Nama ise, 2 TL'lik normal ekmek fiyatının 3 TL'ye çıkarmak zorunda kaldıklarını duyurdu.

‘2 TL DAYANILACAK GİBİ DEĞİLDİ’

Ekmeğe bir zam daha geldi! İşte Ankara, İstanbul ve İzmir de ekmeğin yeni fiyatı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön