05 / 05 / 2024

Ekmeğe gelen zamlardan sonra vatandaş ucuz ekmek için yine kuyruğa girdi

Ekmeğe gelen zamlardan sonra vatandaş ucuz ekmek için yine kuyruğa girdi

Ekmeğe gelen son zamlar nedeniyle bütçesine ek yük binen dar gelirli vatandaşlar ucuz ekmek kuyrukları oluşturmaya başladı. Fırınların 4-5 liraya sattığı ekmek belediyelerin işlettiği halk ekmek büfelerinde 2-3 liraya satılıyor.



EKMEK ZAMLARI MASAYA YATIRILACAK

Türkiye Fırıncılar Federasyonu tarafından Samsun'da yapılacak toplantıda ekmek fiyatları masaya yatırılacak.

Samsun’a oda başkanlarıyla toplantı için gelecek Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, ülke genelinde uygulanması muhtemel ekmek fiyatlarını görüşecek.

Türkiye Fırıncılar Federasyonu tarafından Türkiye’deki oda başkanlarının katılımıyla gerçekleştirilecek Mesleki Değerlendirme ve İstişare Toplantısı’nın Samsun’da yapılacağı ve Başkan Halil İbrahim Balcı’nın ülke genelinde uygulanması muhtemel ekmek fiyatlarına ilişkin açıklama yapacak.

Saat 13.00’te Samsun’da bir otelde yapılacak toplantıda ayrıca buğday ile ilgili son gelişmeler, TMO uygulamaları ve sektörün içinde bulunduğu problemler de görüşülecek.

Ekmeğe gelen zamlardan sonra vatandaş ucuz ekmek için yine kuyruğa girdi

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön