08 / 07 / 2024

Ekmek 7,5 TL mi olacak? Fırıncılar Federasyonu Başkanı yanıtladı!

Ekmek 7,5 TL mi olacak? Fırıncılar Federasyonu Başkanı yanıtladı!

İstanbul'da ekmek 7,50 TL olacak iddiası gündeme bomba gibi düştü. Peki Ekmek 7,50 TL mi olacak? Ekmeğe zam gelecek mi? İşte detaylar...



Ekmek 7,5 TL mi olacak? Fırıncılar Federasyonu Başkanı yanıtladı!

NE OLMUŞTU? 

Sözcüye konuşan Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar ekmek fiyatlarının artacağını söylemişti. Fırında 5 TL'den satışa sunulan ekmek maliyetlerindeki artışlardan ötürü 7,5 liradan satılacak iddiası Türkiye'nin gündemine bomba gibi düştü. Resmi tarife olmaksızın ekmeği 5 liradan satan fırıncılar, şimdi de maliyetlerindeki artışa dayanamadıklarından ötürü ekmeği 7,5 liradan satmaya hazırlanıyordu. Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar, "İster hükümet ister Cumhurbaşkanı engel olmaya kalksın, buna kimse engel olamaz" çıkışıyla ekmeğin zamlanacağını söylemişti.

İstanbul’da ekmeğe yeni zam kapıda. Şu anda bir ekmeğin maliyetinin 7 lira 30 kuruş olduğunu ifade eden Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar, yaptığı açıklamada, aralık ayı gelmeden ekmeğin 7,5 liraya satılacağını belirtti. Bu, İstanbul’da satışa sunulan ekmeğin en az yüzde 50 zamlanması demekti.

Ancak Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Balcı konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Balcı, 'İstanbul'da ekmeğin fiyatı 7,5 Türk Lirası olacak' iddiasıyla ilgili konuştu. Balcı, "Ekmekte 7,5 TL gibi bir rakam aralıkta da gündemde değil, ocakta da gündemde olmayacak" dedi.

Bir alana bir bedava kampanyası! Fairy deterjan 39 TL, 9 kg Ariel toz deterjan 169 TL! A101 9 Kasım 2022 fiyat listesi

Tarım Kredi'de çılgın indirim! Online katalogda çay 72 TL, et 31 TL, ayçiçek yağı 65 TL! 9 Kasım 2022 fiyat listesi

Migros'ta yetişen alıyor kampanyası! Yüzde 50'ye varan indirim! Çay 29 TL, kıyma 44 TL! 9 Kasım 2022 fiyat listesi...


Geri Dön