28 / 04 / 2024

Ekrem İmamoğlu'ndan son dakika Kanal İstanbul tepkisi!

Ekrem İmamoğlu'ndan son dakika Kanal İstanbul tepkisi!

Trabzon'da bir otelde gerçekleştirdiği toplantıda önemli açıklamalar yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesinin hiçbir bilimsel ve akli tarafı olmadığını söyledi.



İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Trabzon'da bir otelde gerçekleştirdiği toplantıda önemli açıklamalar yaptı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesinin hiçbir bilimsel ve akli tarafı olmadığını, milletin ferasetinin Kanal İstanbul projesine müsaade etmeyeceğini belirtti.

Ekrem İmamoğlu ndan son dakika Kanal İstanbul tepkisi!

Trabzon'un büyüdüğünü ve geliştiğini fakat bunlara rağmen güzelleşmediğini dile getiren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, şehirde imar yozlaşması olduğunu, Trabzon kentinin güzelleştirilmesi için proje ve diğer çalışmalara katkı vermeye hazır olduğunu söyledi.

CHP İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu ve CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya'nın da  eşlik ettiği Ekrem İmamoğlu, basın toplantısından sonra partililerle basına kapalı görüşme de yaptı.

 

Kanal İstanbul'da çalışmalar hızlanacak!


Geri Dön