02 / 05 / 2024

Ekrem Pakdemirli'nin kızı ölü bulundu!

Ekrem Pakdemirli'nin kızı ölü bulundu!

İzmir'in Torbalı ilçesinde, geçen ay hayatını kaybeden eski bakanlardan ve Sinpaş GYO’nun eski yönetim kurulu üyesi Ekrem Pakdemirli'nin kızı Ayşe Pakdemirli Anlatıcı'nın cesedi, avcılar tarafından dere yatağında bulundu.



İzmir'in Torbalı ilçesinde, geçen ay hayatını kaybeden eski bakanlardan ve Sinpaş GYO’nun eski yönetim kurulu üyesi,  Sinpaş GYO’nun iştiraki şirketlerinin Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ekrem Pakdemirli'nin kızı Ayşe Pakdemirli Anlatıcı'nın cesedi, avcılar tarafından dere yatağında bulundu


Anlatıcı'nın, bağevine giderken otomobilinin oluşan selin etkisiyle dere yatağına düştüğü ve sel sularına kapılarak yaşamını yitirdiği ihtimali üzerinde duruluyor.


Torbalı ilçesinde, geçen ay hayatını kaybeden  Sinpaş GYO’nun eski yönetim kurulu üyesi, Sinpaş GYO’nun iştiraki şirketlerinin Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ekrem Pakdemirli'nin kızı Ayşe Pakdemirli Anlatıcı'nın cesedi, avcılar tarafından dere yatağında ölü bulundu. 


Edinilen bilgiye göre, Torbalı Beşikçioğlu Evleri mevkisinde avcılar tarafından bir kadın cesedi bulunduğunun haber verilmesi üzerine olay yerine giden jandarma ekipleri, ölen kişinin, ailesinin kayıp başvurusu yaptığı Ayşe Pakdemirli Anlatıcı (54) olduğunu tespit etti. 


Çevrede inceleme başlatan ekipler, Anlatıcı'nın otomobilini de yaklaşık 1 kilometre ilerideki dere yatağında buldu.


İzmir Adli Tıp Kurumuna kaldırılarak otopsi yapılan Anlatıcı'nın vücudunda herhangi bir ateşli silah, kesici ve delici alet yarası bulunmadığı, ölümünün boğulmadan kaynaklandığı ve incelemenin sürdüğü öğrenildi. 


Adli Tıp Kurumu önüne gelen yakınları, Anlatıcı'nın, aşırı yağışların olduğu gün bağevine giderken otomobilinin oluşan selin etkisiyle dere yatağına düştüğü, sel sularına kapılıp, yaşamını yitirdiği ihtimali üzerinde durulduğunu bildirdi.


Anlatıcı'dan yaklaşık bir haftadır haber alamadıklarını aktaran yakınları, bunun üzerine güvenlik güçlerine kayıp başvurusunda bulunduklarını ifade etti. 


Anlatıcı'nın cenazesi, Adli Tıp Kurumu'na gelen ağabeyi eski Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli ile kardeşi AK Parti eski  İzmir  İl Başkan Yardımcısı Bekir Pakdemirli tarafından teslim alındı.


Cenazenin yarın İzmir'de defnedileceği öğrenildi.


AA


Sinpaş GYO'nun acı günü: Ekrem Pademirli vefat etti!



Haber Hürriyet Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


Eski Başbakan Yardımcısı, Anavatan Partisi döneminin önemli siyasetçilerinden olan ve geçen 31 Aralık’ta yaşamını yitiren Ekrem Pakdemirli’nin kızı 54 yaşındaki Ayşe Pakdemirli Anlatıcı, Torbalı Karakuyu arasındaki çiftliğinin yakınlarında ölü bulundu, eşi aranıyor.


Torbalı - Karakuyu arasındaki Beşikçioğlu mevkiinden dün akşam saatlerinde geçen avcılar, bir kadının cesedini görüp, jandarmaya haber verdi. Bir kolu vahşi hayvanlar tarafından ısırılarak parçalandığı sanılan ve parmağında tek taş yüzük bulunan kadının ailesinin kimliğinin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.


Ölenin, geçen 31 Aralık’ta yaşamını yitiren ve 2 Ocak 2016 tarihinde İzmir’de toprağa verilen Eski Başbakan Yardımcısı, Anavatan Partisi döneminin önemli siyasetçilerinden ve eski Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın yakın arkadaşlarından Ekrem Pakdemirli’nin kızı Ayşe Pakdemirli Anlatıcı olduğu ortaya çıktı. Ayşe Pakdemirli Anlatıcı’nın geçen hafta kaybolduğu ve ailesinin 20 Ocak’ta kayıp başvurusunda bulunduğu belirtildi.



ARAMA ÇALIŞMASI BAŞLADI



Cesedin olduğu yere yaklaşık 750 metre uzaklıkta, derede Anlatıcı ailesine ait plakalı otomobilin bulunmasıyla soruşturma genişletildi. Ayşe Pakdemirli Anlatıcı’nın eşinin de kayıp olduğu öğrenildi. İzmir’den Torbalı’ya gelen jandarma ekipleri özel eğitimli köpeklerle bölgede arama çalışması yapmaya başladı.


Yaklaşık bir hafta önce öldüğü sanılan Ayşe Pakdemirli Anlatıcı’nın cesedinin, derede sürüklenmiş olabileceği ihtimali üzerinde de durulduğu, soruşturmanın çok yönlü sürdürüldüğü belirtildi. Ceset otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna getirildi.


BAŞINA TARIM MAKİNESİ PARÇASI ÇARPMIŞTI


Manisa’nın Akhisar İlçesi’nde 21 Ekim 2015 bahçesinde kendi üretimi olan zeytin toplama aparatının tanıtımı için zeytin üreticileriyle bir arayla gelen 76 yaşındaki Ekrem Pakdemirli, başına traktörün yük kaldırmak için kullanılan parçasının çarpması sonucu ağır yaralanmıştı. Pakdemirli, yoğun bakımda tedavi gördüğü Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Hafsa Sultan Hastanesi’nde 31 Aralık 2015 tarihinde yaşamını yitirmiş, iki gün sonra da İzmir’deki İlahiyat Fakültesi Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Balçova Mezarlığı’nda toprağa verilmişti.


Hürriyet


Geri Dön