18 / 05 / 2024

Ayşe Pakdemirli Anlatıcı kimdir

Ayşe Pakdemirli Anlatıcı kimdir

İzmir'in Torbalı ilçesinde, geçen ay hayatını kaybeden eski bakanlardan ve Sinpaş GYO’nun eski yönetim kurulu üyesi Ekrem Pakdemirli'nin kızı Ayşe Pakdemirli Anlatıcı'nın cesedi, avcılar tarafından dere yatağında bulundu.

Biva Yatırım’dan hem denize sıfır hem tarım alanındaki Çeşme Gücücek Koyu için açıklama geldi: Halka ait kalacak! 

İzmir Çeşme Gücücek Koyu’nda denize sıfır parselde hayata geçirilecek olan rezidans projesi ile ilgili bir açıklama yapan Biva Yatırım, haberlerde bahsedildiği gibi plajı özelleştirme, kapatma gibi bir niyetleri olmadığını belirtti.

Çavuşoğlu Yemenler'den 72 ay eşit taksit fırsatı!

Çavuşoğlu Yemenler konut almak isteyenlere özel KAFİ sistemiyle yılın son günlerinde benzersiz ödeme alternatifleri sunuyor. Kampanya kapsamında 72 aya varan eşit taksit imkanıyla konut sahibi olmak mümkün.

Ev sahibiyle mahkemelik olan Ayşe Hatun Önal hakkında mahkemeden tahliye kararı! 

Türkiye eski güzeli ve şarkıcı Ayşe Hatun Önal 11 senedir kiracısı olduğu evin sahibi tarafından mahkemelik oldu. Mahkemenin boşaltma kararı olmasına rağmen evden çıkmayan  Önal hakkında mahkeme, kira akdinin fesh edilerek ikametinden tahliye edilmesine hükmetti.

Ayşe Canan Ediboğlu kimdir? Ayşe Canan Ediboğlu ne iş yapar? Ayşe Canan Ediboğlu kariyeri nedir?

Tüpraş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan Ayşe Canan Ediboğlu kimdir? Ayşe Canan Ediboğlu, Lise öğrenimini Ancaster House School’da aldıktan sonra Southampton Üniversitesi’nde (İngiltere) ekonomi alanında yükseköğrenimini bitirmiştir.

2023 model Citroen C-Elysee ne kadar oldu? İşte Eylül 2023 fiyat listesi

2023 model Citroen C-Elysee'nin güncel fiyatları araştırıldı. Sıfır kilometre Citroen C-Elysee almak isteyenlerin ödeyeceği fiyatlar aşağıda yer alıyor. İşte Ekim 2023'e ait Citroen C-Elysee fiyat listesi...

BMW, M modellerine bu ay zam yapmadı! En ucuz M modeli kaç TL?

Hemen her ay açıkladığı fiyat listeleriyle birçok modeline zam yapan BMW, bu ay zam yapmayarak alıcıların yüzünü güldürdü. BMW, aynı zamanda M modellerine de zam yapmadığını açıkladı.

Honda’dan bir müjde de HR-V e:HEV alıcılarına! Honda bu aracına zam yapmadı!

Eylül ayı kapsamında tüm modellerinin fiyat listesini peş peşe yayımlayan Honda, son olarak, HR-V e:HEV modelinin fiyat listesini yayımladı. Güncel fiyat listesine bakıldığında bu modele eylül ayında zam yapılmadığı görüldü.

Eğitimcilerin haklarına destek: Öğretmenlere bayram ikramiyesi talebi yükseliyor

Eğitim Gücü Sen Genel Başkanı, eğitimcilerin hakkı için öğretmenlere bayram ikramiyesini talep etti. Eğitim alanında büyük bir rol oynayan öğretmenler için bu talebin yerinde olduğu düşünülüyor. Eğitimcilerin hakkı için mücadele eden Eğitim Gücü Sen, adaletli bir talepte bulundu.

Dr. Ayşe Botan Berker kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

OdeaBank Yönetim Kurulu Üyesi ve Risk Komitesi Başkanı Ayşe Botan Berker kimdir? Türk Eğitim Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Ayşe Botan Berker daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte ayrıntılar... 

Gül Ayşe Çolak nerelerde çalıştı? Hangi görevleri yürüttü?

Arena Finans Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gül Ayşe Çolak, iş hayatına ne zaman adım attı? Hangi alanlarda görev aldı? İşte Gül Ayşe Çolak ile ilgili merak edilenler...

“EYT’den emekli olmak hayal” diyenler de artık emekli olacak! Yeni gelişmeler peş peşe açıklandı!

Sigorta girişi 8 Eylül 1999 öncesi olmasına rağmen primi yatırılmayan binlerce vatandaş mahkemenin yolunu tuttu. Çalışmasına karşın işe başlangıcı SGK'ya bildirilmeyen ya da geç bildirilen EYT'li olabilecek.

Flaş! e-Devlet verileri çalındı mı? İddialara yanıt geldi!

61 milyon e-Devlet kullanıcı bilgisinin sızdırıldığı iddiası gündemde şoke etkisi yaratmıştı. Fakat gelen son açıklama bu iddianın yalan olduğunu ortaya çıkardı. İşte detaylar...

Gram altın 4 ay sonra bu kadar olacak! Analistler peş peşe açıkladı! Cüzdanını alan hemen kuyumcuya ışınlanacak!

Altına yatırım yapan, ekonomistlerin altın fiyat tahminlerini izliyor. Ünlü isim Mert Başaran'dan çok tartışmalı bir iddia geldi. Başaran, altının dört ay sonra geleceği rakamı açıkladı. İşte ayrıntılar...

Ayşe Pakdemirli Anlatıcı kimdir Haberi

Ayşe Pakdemirli Anlatıcı kimdir

İzmir'in Torbalı ilçesinde, geçen ay hayatını kaybeden eski bakanlardan ve Sinpaş GYO’nun eski yönetim kurulu üyesi,  Sinpaş GYO’nun iştiraki şirketlerinin Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ekrem Pakdemirli'nin kızı Ayşe Pakdemirli Anlatıcı'nın cesedi, avcılar tarafından dere yatağında bulundu


Anlatıcı'nın, bağevine giderken otomobilinin oluşan selin etkisiyle dere yatağına düştüğü ve sel sularına kapılarak yaşamını yitirdiği ihtimali üzerinde duruluyor.


Torbalı ilçesinde, geçen ay hayatını kaybeden  Sinpaş GYO’nun eski yönetim kurulu üyesi, Sinpaş GYO’nun iştiraki şirketlerinin Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ekrem Pakdemirli'nin kızı Ayşe Pakdemirli Anlatıcı'nın cesedi, avcılar tarafından dere yatağında ölü bulundu. 


Edinilen bilgiye göre, Torbalı Beşikçioğlu Evleri mevkisinde avcılar tarafından bir kadın cesedi bulunduğunun haber verilmesi üzerine olay yerine giden jandarma ekipleri, ölen kişinin, ailesinin kayıp başvurusu yaptığı Ayşe Pakdemirli Anlatıcı (54) olduğunu...