04 / 05 / 2024

Ekşinar Konakları teslim tarihi!

Ekşinar Konakları teslim tarihi!

Firma: Erk Pazarlama, Erfa ve Emiroğlu İnşaat

Proje: Ekşinar Konakları

Eroğlu Yapı’nın iştiraki Erk Pazarlama, Erfa ve Emiroğlu İnşaat'ın inşa ettiği Ekşinar Konakları projesinde 230 konut, 73 home ofis ve 5 mağaza yer alıyor



Bakırköy Florya'da Atatürk Ormanı’nın hemen yanında inşa edilen  Ekşinar Konakları  projesinde 1 oda 1 salon dairelerden, 7 oda 2 salon dairelere kadar farklı konut tipleri bulunuyor. Projedeki dairelerin alanları 76 metrekare ile 463 metrekare aralığında. 8 katlı 5 blok halinde yükselen Ekşinar Konakları projesinin ticaret alanı 17 bin 272 metrekare, inşaat alanı 93 bin 769 metrekare, konut alanı 57 bin 607 metrekare olarak açıklandı.


Bulunduğu lokasyon açısından Atatürk Havaalanı ve metrobüs hattına oldukça yakın olan Ekşinar Konakları projesinin örnek dairesi hazırlandı. 


Eroğlu Yapı’nın iştiraki  Erk Pazarlama, Erfa ve Emiroğlu İnşaat  ortaklığı imzası taşıyan Ekşinar Konakları'nın teslim tarihi 2013 yılının Şubat-Mart ayları olarak belirlendi. 


Ekşinar Konakları'nda dairelerde ankastre fırın, ocak, davlumbaz, bulaşık makinesi, portmanto ve daire tipine göre salonda ve ebeveyn yatak odasında yer alan A sınıfı enerji tasarruflu klima ve diğer odalarda olacak.


Florya Ekşinar Konakları’nda kapalı yüzme havuzu, havuz çevresinde kafeterya olacak. Havuzlara bağlı filtrasyon tesisatı, dinlenme / güneşlenme terasları ile kadın /erkek soyunma odaları, wc / duş hazırlanacaktır. Oturma-dinlenme yerleri oluşturulacak. Site konseptinde engelli ve çocuk arabası sirkülasyonu düşünülerek gerekli uygulamalar yapılacak. Sosyal Tesis tuvaletinde bebek “alt değiştirme” ünitesi sağlanırken, engelliler için de tuvalet kullanım imkanı sunulacak şekilde tasarım yapılıyor. Bunun yanı sıra, fitness salonu, Türk hamamı ve aerobik salonu da yer alacak.


0212 592 15 80


444 37 97

 

http://www.erogluyapi.com.tr

 

http://www.floryaeksinarkonaklari.com/

 

Sinem ÖZTÜRK


projeye sor



Geri Dön