18 / 05 / 2024

Erfa ve Emiroğlu İnşaat

Erfa ve Emiroğlu İnşaat

Eroğlu Yapı’nın iştiraki Erk Pazarlama, Erfa ve Emiroğlu İnşaat'ın inşa ettiği Ekşinar Konakları projesinde 230 konut, 73 home ofis ve 5 mağaza yer alıyor

Ekşinar Konakları'nda 520 bin TL'ye! Yüzde 1 peşinatla!

Örnek dairesi hazır olan Ekşinar Konakları projesinde yüzde 1 peşinatla ev sahibi olma imkanı devam ediyor. Projede ev fiyatları 520 bin liradan başlıyor

Caner Bayazıt Emiroğlu kimdir? Caner Bayazıt ne iş yapmaktadır? 

Caner Bayazıt kimdir? Caner Bayazıt'ın eğitim durumu nedir? Caner Bayazıt kariyeri ve eğitim durumu nedir? Caner Bayazıt'ın kim olduğu ve Caner Bayazıt'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Madencilik sektörü hedefi belirledi: Yılda 100 ton altın!

Türkiye Madenciler Derneği (TMD) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Emiroğlu, "Madencilik sektörü için 15 milyar dolar ihracat ve 100 ton altın üretim hedefi artık bir hayal değil" dedi.

Sukun Group Şehircilik Limited Şirketi kuruldu!

Sukun Group Şehircilik Limited Şirketi Kağıthane'de 300 bin TL'de Abdülkerim Emiroğlu, Hassan Serafı ve Rasmi Masarwa ortaklığında kuruldu.

İstanbul'da 2 dükkan, 1 otopark ve 1 otel satılıyor! İhalesi 15 Haziran'da! 

Portaş Proje İnşaat, İstanbul ili, Şişli ve Beyoğlu ilçelerinde yer alan 4 adet gayrimenkulü satıyor. Peki İstanbul'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

İst Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İst Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Koray Emiroğlu tarafından kuruldu.

Neon Yapı Enerji Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Neon Yapı Enerji Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Yılmaz ve Nurettin Emiroğlu ortaklığında kuruldu.

O ilde yüzde 25 peşinat ve 3 taksitle arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat! 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş ili, Onikişubat ve Dulkadiroğlu ilçelerinde, Pınarbaşı, Karamanlı ve Aksu mahallelerinde yer alan 5 arsa satılıyor. İşte fiyat bilgisi...

Sisdec Tasarım Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sisdec Tasarım Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Mert Hacıemiroğlu tarafından kuruldu.

TOKİ, İstanbul'da 185 konutu yüzde 50 peşinat ve 120 ay taksitle satışa çıkaracak! Geç kalmayın! İşte başvuru ekranı...

TOKİ'den kaçırılmayacak büyük fırsat. TOKİ İstanbul Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi Projesi ve Beyoğlu Sütlüce Projesi kapsamındaki 185 adet konutu açık artırma ile satışa çıkarıyor. İşte detaylar...

TOKİ'den İstanbullulara müjde! Yüzde 50 peşinat ve 120 ay taksitle ev sahibi olma imkanı! Tarih açıklandı, kaçırmayın!

TOKİ, İstanbul Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi Projesi ve Beyoğlu Sütlüce Projesi kapsamındaki 185 adet konutu açık artırma ile satışa sunuyor. Yüzde 50 peşinat ve 120 ay taksitle ev sahibi olma imkanını kaçırmayın. İşte ayrıntılar...

Özreçber Ve Hasanoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özreçber Ve Hasanoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Reçber ve İbrahim Turgut tarafından kuruldu.

Vd Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul şubesi açıldı!

Vd Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul şubesi  Beyoğlu’nda 50 bin TL yatırım bedeli ile Berke Emiroğlu tarafından açıldı.

Diator Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Limited  Şirketi kuruldu!

Diator Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi Ataşehir’de  1 milyon TL sermaye bedeli Emre Saygın ,  Ferhat Emiroğlu, Zakarıa    Hazwanı  tarafından kuruldu.

Erfa ve Emiroğlu İnşaat Haberi

Erfa ve Emiroğlu İnşaat

Bakırköy Florya'da Atatürk Ormanı’nın hemen yanında inşa edilen Ekşinar Konakları projesinde 1 oda 1 salon dairelerden, 7 oda 2 salon dairelere kadar farklı konut tipleri bulunuyor. Projedeki dairelerin alanları 76 metrekare ile 463 metrekare aralığında. 8 katlı 5 blok halinde yükselen Ekşinar Konakları projesinin ticaret alanı 17 bin 272 metrekare, inşaat alanı 93 bin 769 metrekare, konut alanı 57 bin 607 metrekare olarak açıklandı.


Bulunduğu lokasyon açısından Atatürk Havaalanı ve metrobüs hattına oldukça yakın olan Ekşinar Konakları projesinin örnek dairesi hazırlandı. 


Eroğlu Yapı’nın iştiraki Erk Pazarlama, Erfa ve Emiroğlu İnşaat ortaklığı imzası taşıyan Ekşinar Konakları'nın teslim tarihi 2013 yılının Şubat-Mart ayları olarak belirlendi. 


Ekşinar Konakları'nda dairelerde ankastre fırın, ocak, davlumbaz, bulaşık makinesi, portmanto ve daire tipine göre salonda ve ebeveyn yatak odasında...