07 / 05 / 2024

Elektrik faturaları için açıklama! Ücretsiz olacak!

Elektrik faturaları için açıklama! Ücretsiz olacak!

Enerjisa, yeni iş birliğini açıkladı. Papara ve Enerjisa fatura ödeme konularında yeni bir anlaşma gerçekleştirdi. Yapılan açıklamaya göre, kullanıcılar elektrik faturalarını daha hızlı ve ücretsiz olarak ödeyebilecek. İşte detaylar…



Elektrik faturaları için açıklama! Ücretsiz olacak!

FATURA ÖDEME DE KOLAYLIK

Papara CEO’su Emre Kenci, konuya ilişkin açıklamalar da bulundu ve  Papara kullanıcılarının, Türkiye genelinde hizmet veren Enerjisa’nın elektrik faturalarını hızlı, kolay ve ücretsiz bir şekilde ödeyebileceklerini dile getirdi.

Kenci, aynı zamanda kullanıcıların dilerlerse otomatik ödeme talimatı verebileceğini ve aylık grafiklerle ödemelerini takip edebileceklerini dile getirirken, “Yeni iş birlikleri gerçekleştirmek ve hayatı kolaylaştıran ürün ve özellikler geliştirmek için çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Konuya ilişkin açıklama yapan Papara CEO’su Emre Kenci, “13 milyonu aşkın müşterimizin ihtiyaç duydukları tüm finansal işlemleri uygulamamız üzerinden gerçekleştirebilmesini amaçlıyoruz. Bu amaç kapsamında Fatura Ödeme özelliğimizi her geçen gün daha fazla şirketi kapsayacak şekilde geliştiriyoruz. Enerjisa ile Papara arasındaki iş birliği, bu yönde attığımız önemli bir adım. Papara kullanıcıları, Türkiye genelinde hizmet veren Enerjisa’nın elektrik faturalarını hızlı, kolay ve ücretsiz bir şekilde ödeyebilecekler. Dilerlerse otomatik ödeme talimatı verebilecek ve aylık grafiklerle ödemelerini takip edebilecekler. Yeni iş birlikleri gerçekleştirmek ve hayatı kolaylaştıran ürün ve özellikler geliştirmek için çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Akbank’tan büyük kampanya! 31 Ekim’e kadar başvuranlar kazanacak!

TOKİ İlk Evim Arsa İlk İş Yerim projesinde 15 doğru 15 yanlış!

Kimler emlak vergisinden muaftır?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön