07 / 05 / 2024

Elektrik faturası 140 TL ve üzeri gelenle müjde! Bunları yaparsanız...

Elektrik faturası 140 TL ve üzeri gelenle müjde! Bunları yaparsanız...

Elektrik faturası 140 lira ve üzeri gelenlere müjde geldi. İşte daha az ödemek için yapmanız gerekenler...



Sizin de elektrik faturanız 140 lira ve üzerinde geliyorsa yapmanız gerekenler çok basit. Yeni yıla girilmesiyle birlikte elektrik faturası 140 TL’den fazla gelenler bunu daha da ucuzlatmanın yollarını arayarak, ve bunun içinde serbest tüketici sizmi altında bir kaynak gösterildi.

Elektrik faturası 140 TL ve üzeri gelenle müjde! Bunları yaparsanız...

Bu yıl serbest tüketici limiti yıllık tüketimi 1400 kWh ve üzeri şeklinde belirlendi. Yani ayda 140 lira ve üzeri elektik faturası ödeyen herkes “Serbest Tüketici” grubuna dahil olmuş oldu. Kendilerini son zamanlarda sık sık gündeme gelen Serbest Tüketici şeklinde görenler, kendi taleplerine göre elektrik tedarik şirketlerini tercih edebilir ve bu sayede de şirketlerle işbirliği yaparak daha az fatura ödeyebilir.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön