29 / 04 / 2024

Elektrik fiyatlarına yüzde 15 zam!

Elektrik fiyatlarına yüzde 15 zam!

Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren elektrik fiyatlarında artış gerçekleşti. Bugünden itibaren geçerli olmak üzere tüm abone gruplarına yüzde 15 zam yapıldı.



Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından yapılan açıklamaya göre, elektrik üretiminde oluşan maliyet artışlarından dolayı tarifelerde değişiklik yapıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre;  bugün itibarıyla tüm abone grupları için nihai elektrik satış fiyatına yüzde 15 zam yapıldı.

Elektrik fiyatlarına yüzde 15 zam!

Bu kapsamda bugün itibarıyla konut aboneleri 100 kilovat saat elektrik için vergiler ve fonlar dahil 91,56 lira ödeme yapacak.

Milyonlar dikkat! Elektrik fiyatlarında yeni dönem başlıyor!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön