17 / 05 / 2024

Elektrik fiyatlarıyla ilgili şaşırtan haber! Türkiye başı çekti

Elektrik fiyatlarıyla ilgili şaşırtan haber! Türkiye başı çekti

Rusya-Ukrayna savaşı, enerji fiyatlarında tüm dünyada artışa neden oldu. Fiyatlarda geçtiğimiz bir yıl içinde 8-10 kat artış yaşandı. Fiyat artışını vatandaşına en az yansıtan ülke Türkiye oldu.



MESKENLERDE EN DÜŞÜK FİYATIN UYGULANDIĞI BAŞKENTLER

Meskenlerde elektrik fiyatının en düşük olduğu başkentler arasında, 2.74 lira ile Zagreb, 1.64 lira ile Budapeşte ve 1.46 lira ile Belgrad yer aldı.  Ankara  ise kilovatsaat başına 1.44 lira ile ağustosta elektriği en ucuz tüketen başkentler listesinde birinci sıraya yerleşti.

Elektrik fiyatlarıyla ilgili şaşırtan haber! Türkiye başı çekti

FİYAT ARTIŞI EN ÇOK ATİNA’DA YANSIDI

Avrupa'da ağustos ayında elektrik fiyatları bir önceki aya göre en çok Atina'da arttı. Atina'da enerji vergilerindeki artışlar nedeniyle kilovatsaat başına elektrik fiyatı yaklaşık yüzde 34 artış gösterdi. Fiyatlar, Brüksel'de yüzde 26, Amsterdam'da yüzde 22 yükseldi.

İstanbullular dikkat! 5 ay üstüne bir zam daha geliyor!

Memurlar için dikkat çeken talep! Büyük şehir farkı mı geliyor?

Hemşire maaşları ne kadar? 2022 Hemşire maaşları nasıl hesaplanır?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön