29 / 04 / 2024

Elektrikli Yuki üç tekerlekli Greta Mini ne kadar oldu?

Elektrikli Yuki üç tekerlekli Greta Mini ne kadar oldu?

Yuki elektrikli Greta Mini'nin güncel fiyatı açıklandı. Peki, Yuki elektrikli Greta Mini'nin fiyatı ne kadar? Yuki üç tekerlekli Greta Mini'nin özellikleri neler? İşte tüm merak edilenler...



Yuki Greta Mini'nin güncel fiyatları peş peşe belli oldu. Havaların ısınmasıyla beraber vatandaşlar Yuki elektrikli aracının güncel fiyatlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Bugün, ülkemizde geniş bir alıcı kitlesi olan elektrikli araçların Yuki Greta Mini modelinin ve fiyatlarını derledik.

Bu doğa dostu üç tekerlekli, elektrikli Yuki Greta Mini vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Elektrikli araç almak isteyenler "Greta Mini mayıs ayında ne kadar, kaç TL?" sorularını sorguluyor. Güncel fiyatları belli olan Greta Mini'ye bu ay zam yapılıp yapılmadığı da merak ediliyor.

Elektrikli Yuki üç tekerlekli Greta Mini ne kadar oldu?

1600W molt motor gücü olan Greta Mini ile fosil yakıt kullanılmadığı için çevresel kirlenmenin önüne geçebiliyorsunuz. Greta Mini'nin elektriği 6-8 saat sürüyor. Ayrıca Mini'yi elektrik enerjisi ile tek prizle kolayca şarj edebiliyorsunuz. Yuki Greta Mini araç ile yakıt tasarrufu sağlayabiliyorsunuz.

İşte konuya ilişkin merak edilen tüm ayrıntılar...


Geri Dön