Altın & Gümüş

'Elinde dolar olan gümüş alsın' diyen İslam Memiş'ten sert uyarı: Son şans...

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, 28 TL seviyesine gelen dolar için yıl sonundaki beklentisini 24-25  TL olarak açıklayarak ''Elinde dolar olan gümüş alsın' diyerek yatırımcıları uyardı. Yükselen dolar kuruna, yatırımcıların talebinin artmasıyla Para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten 'Elinde dolar olan gümüş alsın' uyarısı geldi

Dolar/TL kuru son zamanlarda rekor yükselişlere imza attı. Yükselen dolar kuruna, yatırımcıların talebinin artmasıyla Para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten 'Elinde dolar olan gümüş alsın' uyarısı geldi. Memiş, dolar kuru için yıl sonu beklentisini 24-25 TL olarak açıklarken, doların bir yatırım aracı olmadığının altını çizdi.

'ELİNDE DOLAR OLAN GÜMÜŞ ALSIN: SON ŞANS!'

İslam Memiş, geçen sene yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracının gümüş olduğunu bir kez daha yatırımcılara hatırlatarak, 'dolar yerine gümüş alın' diyerek yatırırmcıları uyardı.

Memiş:''Gümüş onsu yüzde 2 primli. 23 dolar devamında 23.60'a kadar gerileyebilir, 22.50 doları görebiliriz uyarılarım vardı. 22 dolar çalıştı, bundan sonra 24, 26 dolar olarak yukarı yönlü hareketlerini devam ettirecek ons gümüş var. Elinde dolar olan gümüş alabilir, son şansları.

Gram gümüş 19 TL'de. Yüzde 4.33'lük değer artışı var. Altına kıyasla daha fazla. 20 TL beklentimize yaklaştık ancak gram gümüşü 19 seviyesinden de ben almam. Dolardaki düşüşleri bekleyip pozisyon almak lazım." dedi.

30 Haziran Cuma gümüş fiyatları ne kadar? Güncel gümüş alış satış fiyatı kaç lira? 1 gram gümüş bugün ne kadar oldu? Güncel gümüş fiyatları...

30 HAZİRAN CUMA GÜMÜŞ FİYATLARI NE KADAR? GÜNCEL GÜMÜŞ ALIŞ SATIŞ FİYATI

30 Haziran Cuma gümüş fiyatları yatırımcılar ve gümüşe yatırım yapmayı düşüşünen vatandaşlar tarafından merakla takip edililiyor.

Bu kapsamda milyonlarca kişi ''Bugün gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş alış satış fiyatı bugün ne kadar oldu? Güncel gümüş fiyatları kaç lira?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor.

Gümüş fiyatları bugün alış 18,57 TL, satış fiyatı 19,625 TL. Ons gümüş fiyatı 22,50 dolardan işlem görüyor.

30 Haziran Cuma altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını kaç TL? Canlı altın fiyatları

Amerika Merkez Bankası açıkladı! Doları olanlar hazır olun! Dolar tam tamına bu kadar olacak

Euro yerinde durmuyor! ECB Başkanı Lagarde resmen açıkladı! Euro böyle olacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! Emekli zam oranı göründü! Tarih belli oldu! Emekliler hemen bakın