Ekonomi

Elinde Euro olanlar çabuk bakın! Euro dolar karşısında eridi, kül oldu! Son dakika Euro/TL kuru 23 Ağustos 2022...

Avrupa'daki resesyon beklentisi ve enerji krizi ve ABD Merkez Bankası'nın izlediği faiz politikası ile birlikte dolar, Euro karşısında değer kazandı. Elinde euro olanlar çabuk bakın! Euro dolar karşısında eridi, kül oldu! Son dakika Euro/TL 23 Ağustos 2022... Yurt içi piyasalarda da dolar, Euro kaşrısında değer kazandı

Dolar/TL kuru enerji krizi ve resesyon belnetisi sebei ile uluslararası piyasalarda euro karşısında değer kazandı. Yurt içi piyasalarda da dolar, Euro kaşrısında değer kazandı. Elinde Euro olanlar ne yapacaklarını araştırmaya başladı. Euro düşmeye devam edecek mi? Euro değer kaybedecek mi? Euro ne olur? Elinde Euro olanlar hemen bakın! İşte son dakika Euro/TL kuru...

Euro dolar paritesi yüzde 1 seviyesinin altına geriledi.  Parite yüzde 1 seviyesinin altına düşerek 0,9967 seviyesini gördü. 

Peki Euro bugün kaç TL? Euro ne kadar? Euro kaç lira? Euro kaç lira oldu? İşte son dakika euro kuru 23 Ağustos 2022...

EURO NEDEN DEĞER KAYBETTİ?

Euro/TL'nin dolar karşısında değer kaybetmesinin ABD Merkez Bankasının faiz politikası sonucu Doların daha cazip bir yatırım aracı haline gelmesi ve Euro bölgesindeki zayıflıkların sebep olduğunu söyleniyor.

Para piyasası değerlemesinde, Fed'in Eylül ayında yüzde 8 ihtimalle 50 baz puan, yüzde 52 ihtimalle 75 baz puan artıracağını öngörülüyor.

Dolar Endeksi, devam etmesinin ardından şu anda 15 Temmuz tarihinden bu yana en yüksek 108,4 seviyesinde bulunuyor. 

Euro/dolar paritesi ise bugün 14 Temmuz tarihinden bu yana en düşük seviye olan 1.0000 seviyesini test ederken, bir önceki kapanışa göre yüzde 0,1'lik bir düşüşle şu anda 1.0010'da sabitlendi.
 

Peki Euro bugün kaç TL? Euro ne kadar? Euro kaç lira? Eurokaç lira oldu? İşte son dakika euro kuru 23 Ağustos 2022...

ELİNDE EURO OLANLAR ÇABUK BAKIN!

Elinde euro olan vatandaşlar, Euro/TL kurunun değer kaybetmesinden sonra euro/TL kurunun bugünkü değerini merak ediyor.

Euro bugün alış fiyatı 18,04 TL, alış fiyatı 18,10 TL bandında işlem görüyor. Euro dolar paritesi ise 0,11 düşüşle 0,9920 seviyesinde değerleniyor.

Dolarda yangın yeri! Dolar resmen uçuşa geçti! Dolar alalım mı, bozduralım mı? İşte son dakika dolar/TL 23 Ağustos 2022

Dolar euroyu geçti, piyasalar nasıl etkilenecek?

Euro bugün ne kadar? Euro kaç TL? Euro kurunda son dakika

Flaş! Dolar bir kez daha Euro'nun üzerine çıktı!