06 / 05 / 2024

Elinde peşin parası olana İslam Memiş'ten uyarı! Dolar uçuşa geçecek

Elinde peşin parası olana İslam Memiş'ten uyarı! Dolar uçuşa geçecek

Ülkemizde meydana gelen ekonomik problemler ile uzman isimlerden açıklamalar gelmeye devam ediyor. Devamlı olarak dalgalanan kur üzerine altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, ekonomiye has açıklamalar yaptı. Açıklamalarında söylediği tarih ile peşini bulunan vatandaşlara seslendi. 



DOLAR UÇUŞA HAZIRLANIYOR

Ekonominin seyri ve kurda meydana gelen hareketliliğin ardından uzman isimlerin açıklamaları arka arkaya gelmeye devam ediyor. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş yaptığı açıklamalar ile elinde peşin olan vatandaşı uyardı. Öneriler ve tavsiyeler yapan uzman isim tarih vererek işsizlik ve dolar kuru konusunda kritik açıklamalar yaptı.

Elinde peşin parası olana İslam Memiş ten uyarı! Dolar uçuşa geçecek

İslam Memiş'in açıklamalarına göre dünya üstünde ve ülkemizde sık sık meydana gelen negatif olaylardan dolayı zamlar gelmeye devam ediyor. Ürünlerde ve hizmetlerde dikkat çeken zamlar, ABD aracılığı ile ilan edilen veriler ile dolar kurunda dalgalanmalar gündemde yer alıyor.

Altın ve dolar kurunda meydana gelen dalgalanmalara has açıklamalar yapan İslam Memiş, tarih vererek açıklamalarını sürdürdü. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, 1 Haziran 2023 tarihini işaret ederek açıklamalarına devam etti.

 


Geri Dön