28 / 04 / 2024

Elit Royal Residence teslimleri 2014 Haziran ayı içerisinde gerçekleşecek!

Elit Royal Residence teslimleri 2014 Haziran ayı içerisinde gerçekleşecek!

Birkaç yıl öncesine kadar "Ankara'nın ücra köşesi" olarak adlandırılan Beytepe, artık birbirinden iddialı marka projelere ev sahipliği yapıyor. Elit Royal Residence konutlarının anahtar teslim tarihi ise Haziran 2014 olarak bildirildi...



Birkaç yıl öncesine kadar "Ankara'nın ücra köşesi" olarak adlandırılan Beytepe, artık birbirinden iddialı marka projelere ev sahipliği yapıyor. Birbiri ardında yükselen projeler sayesinde Beytepe bölgesinin yakın gelecekte Ankara'nın en çok kazandıran yerlerinden olacağı belirtiliyor.  Ankara  batıya doğru gelişimini sürdürmeye devam ederken, Beytepe bölgesi de yatırımcıların en gözde mekanlarından biri oldu. Kaliteli ve farklı kule konutların art arda yükseldiği Beytepe'de yeni projelerin de çalışmaları başlıyor. Bölgenin en iddialı projelerinden Elit Royal Residence'ı hayata geçiren Elit Yapı'nın Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, Ankara'nın yeni gözdesi Beytepe'nin konut projeleri için en çok tercih edilen bölgelerden biri olduğunu kaydetti. Önceleri kimsenin bilmediği, şehir merkezinden çok uzakta bir nokta olarak görülen Beytepe'nin artık cazibe merkezi olduğuna işaret eden Yıldızhan, "Beytepe gün geçtikçe değerine değer katıyor. Konut alıcısı artık daha konforlu, daha lüks ve daha sakin bölgelerde yaşamak istiyor. Yüksek kalitede tasarlanan şık ve iddialı projelerin yükseldiği Beytepe, konut almak isteyenlerin karşısına nezih bir alternatif olarak çıkıyor. Biz de teslimine çok az süre kalan kaliteden ödün vermeyen Elit Royal Residence projemizle bu yörede kalite çıtasını yükseltmenin gururunu yaşıyoruz. 


Temiz hava, kolay ulaşım ve kaliteli yaşam Beytepe'de yaşayanların olacak. Mevcut projeler tamamlandığında konforlu ve stresten uzak bir ortam sunacak Beytepe'nin değeri daha da artacak" dedi. Beytepe bölgesinin gösterdiği bu gelişimin yatırımcıların da dikkatini çektiğini bildiren Yıldızhan,şunları söyledi: "Beytepe, yeni gelişim bölgeleri dikkate alındığında aslında Başkent'in ana lokasyonlarına çok yakın. Beytepe, bu nedenle konut projelerine olduğu gibi ticari alanlara da ev sahipliği yapan bir bölge. Elit Royal Residence'da bulunan 5 mağaza gibi inşa edilen çoğu konut projesi cadde mağazalarına da yer veriyor. 


Bizde olduğu gibi diğer projelerde de bu mağazaların çok kısa sürede değer ve müşteri bulması bunun önemli bir göstergesi. Bu durum bölgenin canlılığına daha da canlılık katacak. Lüks ve konforlu yapıların yer aldığı Beytepe'nin gösterdiği bu gelişim sayesinde gelecekte Ankara'nın en gözde bölgesi olacağını öngörüyoruz." Başkent'in öne çıkan bölgelerinden biri olan Beytepe'de lüks ve konforun yeni adresi Elit Royal Residence, yaşam merkezlerine olan yakınlığı ve eşsiz Beytepe Ormanı ve Ankara manzarasıyla dikkati çekiyor. 17 katlı Elit Royal Residence projesinde 4+1, stüdyo ve dubleks olmak üzere toplam 35 daire ve projeye değer katacak 5 adet mağaza bulunuyor. Ev sahiplerine kaliteli ve rahat bir yaşam sunmak amacıyla "akıllı ev" olarak tasarlanan daireleri ile dikkati çeken Elit Royal Residence, dünyaca ünlü markaları da evlere taşıyor. Özenli işçilik, titiz tasarım ve kaliteli malzemeyi bir araya getiren Elit Royal Residence, depreme dayanıklı beton yapısı, jeneratör sistemi, 24 saat konsiyerj ve güvenilir personel hizmeti, katlarda ve residence dışında kapalı devre kamera sistemi bulunuyor. Ayrıca Elit Royal Residence'da konut sahipleri tek tuşla taksi ve güvenlik hizmeti, her daire için iki kapalı bir açık otopark, misafirler için konuk otoparkı ve dairelere özel ayrılmış depoları ile konut sahiplerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak. Elit Royal Residence konutlarının anahtar teslim tarihi ise Haziran 2014 olarak bildirildi. 


Ticari Hayat 


Web: www.elit-royal.com

Telefon: 312 440 00 43 


Geri Dön