04 / 05 / 2024

Elite World Business Hotel 23 Ocak'ta açılıyor!

Elite World Business Hotel 23 Ocak'ta açılıyor!

Havaalanına, fuar merkezlerine, tarihi yarımadaya ve alışveriş merkezlerine yakınlığı ile dikkat çeken Elite VVorld Business Hotel, 1 kral dairesi ve 4 suit olmak üzere toplam 181 oda ile hizmet verecek...





Florya'da yer alan Elite World Business Hotel 23 Ocak'ta kapılarını açacak. Havaalanına, fuar merkezlerine, tarihi yarımadaya ve alışveriş merkezlerine yakınlığı ile dikkat çeken Elite VVorld Business Hotel, 1 kral dairesi ve 4 suit olmak üzere toplam 181 oda ile hizmet verecek. 


Modern teknik ekipman ve teknoloji ile donatılmış toplam 2 bin kişi kapasiteli 9 toplantı salonu, 650 metrekare ve 725 metrekare büyüklüğünde 2 balo salonu bulunan Elite VVorld Business Hotel, klasik Türk mutfağınm yanı sıra, dünya mutfağından seçkin örneklerin sunulduğu "Elite Restaurant", günlük taze pasta çeşitleri ve kahve keyfinin mekanı "Coffee Company", müziğin ve eğlencenin adresi "One Bar", İtalyan mutfağımn en güzel lezzetlerinin sunulduğu "L'oliva Restaurant" ile misafirlerini farklı lezzetlerle buluşturacak. 


İstanbul Taksim'de 102 oda kapasitesi ile 4 yıldızlı 'superior' Elite VVorld Prestige, 245 odalı, 5 yıldızlı Elite VVorld İstanbul, 230 odalı 5 yıldızlı Elite VVorld Van Hotel'i misafirlerine sunan Elite VVorld Hotels, zincirinin yeni halkalarıyla büyümeye devam edecek. 60 milyon dolarlıkyatınmla Elite VVorld Business Hotel'i 23 Ocak'ta hizmete açacak olan Elit Turizm Yatırım 5 yıl içerisinde otel sayısını 8'e çıkaracak. 


Dünya Gazetesi 


Geri Dön