02 / 05 / 2024

Elmaar Yapı Başkent'e ikiz kule projesi kazandıracak!

Elmaar Yapı Başkent'e ikiz kule projesi kazandıracak!

Elmar Yapı, yeni rezidans projesiyle yatırımcıları Başkent'e davet ediyor. söz konusu bölgenin yatırım yönüyle en değerli lokasyon haline geleceği belirtildi.



Elmar Yapı A.Ş., Ankara'nın en prestijli bölgelerinden Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü Caddelerinin en değerli noktasına içerisinde AVM'nin de yer aldığı rezidans projesi inşa ediyor. 28 bin 750 metrekarelik arsa üzerinde 136 bin metrekarelik inşaat üretecek olan ortaklar, söz konusu bölgenin yatırım yönüyle en değerli lokasyon haline geleceği görüşünde. Elmar Yapı A.Ş. ortaklarından Salih Küsmüş, projelerinin lokasyon avantajının yatırımcıları çok mutlu edeceğini ve yatırımcının yararına kullandırmak üzere böylesine değerli bir konumlandırma yaptıklarını söylerken "Bir zamanlar Başkentin merkezi denildiğinde Çankaya akla gelirdi. Ancak hızla gelişen Ankara'da yeni merkezler ortaya çıktı. Eskişehir Yolu, yeni konut arayanlar için en cazip ve modern noktalardan biri" dedi. 



Projenin Pazarlama Koordinatörü Oğuz Kaan Karaer de, projede yatırımcıya daha hızlı geri dönüş sağlayacak formüller geliştirdiklerini belirterek, "15 Nisan'da istanbul'da gerçekleştireceğimiz lansmanda seçenekleri açıklayacağız. Hem AVM hem de konut konseptiyle görücüye çıkacağız. İki kule baza bloktan oluşacak projemizin lokasyonu oldukça değerlendi. Bu bölgede fiyat artışları yüzde 30'ları buldu. Bölgedeki kamu yatırımları bu fiyatların daha da yükseleceğini ortaya koyuyor" dedi. 


Yeni Akit


Geri Dön