02 / 05 / 2024

Elon Musk Twitter ile mahkemelik oluyor! Dünyanın en zengin insanı öyle bir şey yaptı ki

Elon Musk Twitter ile mahkemelik oluyor! Dünyanın en zengin insanı öyle bir şey yaptı ki

Twitter’ı satın alma isteği ile dünyanın gündemine oturan ve hisseleri tepetakla eden Elon Musk’a satın almak istediği Twitter tarafından dava açılıyor. İşte detaylar…



TWİTTER’A ZARAR VERİLİYOR

San Francisco merkezli olan sosyal medya devi Twitter’ın avukatları, davanın eylül ayına kadar hızlı bir şekilde yapılmasını isterken bunların yanında devralma belirsizliğinin sebebiyle platforma her gün, her saat zarar verildiğini ifade etti.

Fakat Musk’ın avukatları, şirketi 2023 yılı şubat ayında mahkeme salonunda hesaplaşmaya davet etti.

Delaware’deki Chancery Mahkemesi’nde yer alan Şansölye Kathaleen McCormick ise, önümüzdeki ekim ayında 5 günlük bir duruşma başlatma kararında bulundu.

Ünlü sosyal  medya platformu Twitter’ın avukatı Bill Savitt ise Musk için, “Sabotaj girişimidir. Twitter’ı çökertmek için elinden geleni yapıyor” ifadelerini kullandı.

HALA TWİTTER’I KULLANIYOR

Elon Musk’ın sosyal medya şirketi Twitter ile gerginlikleri devam etse de bunlarla birlikte de platformu kullanmaktan vazgeçmedi. Bazı zamanlarda Twitter davası ile ilgili paylaşımlarda bulununan Elon Musk, şirketleri SpaceX ve Tesla’dan ise haberlere yer veriyor ve takipçileri ile de etkileşimde kalmayı tercih ediyor.

Tüm bunlara ek olarak, Dogecoin’in kurucusu olan Billy Markus “Beyninizi buluta yükleyebilseydiniz ve sizinsanal bir versiyonuyla konuşabilseydiniz, arkadaşlık yapar mıydınız?” şeklinde soru sordu.

"YAPTIM BİLE"

Elon Musk, yanıtında ise, “Yaptım bile” ifadelerine yer verdi.

Elon Musk Twitter ile mahkemelik oluyor! Dünyanın en zengin insanı öyle bir şey yaptı ki

EDİTÖR NOTU: Bu haber 20 Temmuz 2022 tarihinde saat 12.47’de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 17,58 Türk Lirası, euro 17,99 Türk Lirası, altının gramı ise 965 Türk Lirası değerinde.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer’den bomba tahmin! Dolar 22 TL olacak! Sakın satmayın

TürkNet’ten internet fiyatlarına dev zam! Yeni zamlardan kimler muaf tutulacak

Dünya devi Netflix batıyor mu? Popüler internet televizyon ağı açıkladı

 

 


Geri Dön