03 / 05 / 2024

Emekli bayram ikramiyelerinde son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Beklenen müjde gelmedi!

Emekli bayram ikramiyelerinde son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Beklenen müjde gelmedi!

Milyonlarca emekli dört gözle bayram ikramiyesine yapılacak zam açıklamasını bekliyordu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emekliye bayram ikramiyesine ilişkin açıklamada bulundu. Peki bayram ikramiyesi kaç lira olacak? 



Sözcü'de yer alan habere göre; Partisinin grup toplantısının ardından  TBMM koridorlarında gazetecilere açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emekliye bayram ikramiyesi ile ilgili de konuştu. 

Son günlerde sık sık gündeme gelen emekli bayram ikramiyelerinin 2.500 ile 3 bin TL civarına ulaşması bekleniyordu. Ancak milyonlarca emeklinin beklediği o müjde gelmedi. 

Emekli bayram ikramiyelerinde son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Beklenen müjde gelmedi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Çalışma Bakanı’nın dediği gibi, emekliye bayram ikramiyesi 1.100 TL olacak” açıklamasında bulundu.

Emekli bayram ikramiyelerinin yatırılacağı tarih belli oldu! Bakan Bilgin açıkladı! Zamla ilgili açık kapı bıraktı!

Emekli bayram ikramiyesi haberinde Bakan Vedat Bilgin'in açıklamasındaki gizli sır ortaya çıktı

Asgari ücrete Temmuz zammı kriteri belli oldu! Hükümetin formülü milyonları ilgilendiriyor

Memur ve emekli maaşında hesap yenilendi! Kim kaç lira alacak? İşte mesleklere göre yeni maaşlar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön