16 / 05 / 2024

Emekli, çalışan demeden herkese 7.500 TL ödeme! Elinizi çabuk tutun ay sonunda sona eriyor!

Emekli, çalışan demeden herkese 7.500 TL ödeme! Elinizi çabuk tutun ay sonunda sona eriyor!

Emekli promosyonundan sonra Akbank yeni bir hazırlık içine girdi. İşte Emekli, çalışan demeden herkese 7.500 TL ödeme!



Akbank yeni bir kampanyayı duyurdu. Promosyon haberleri ile gündemde olan Akbank, 7.500 TL ödeme almak için acele etmeniz gerektiğini açıkladı. Yeni kampanyanın ay sonunda sona ereceği belirtildi. Akbank yaptığı açıklamasında şimdi mobilden Akbanklı olun %0,99 faizli 7.500 TL kredinizi kolaylıkla kullanabilirsiniz. Açıklama Akbank’ın resmi internet sayfası üzerinden yapıldı. Kampanyanın 2 Ağustos tarihinde başladığı ve 31 Ağustos tarihinde sona ereceği belirtildi. Yapılan açıklamada banka müşterisi olunduktan sonra 5 gün içinde hayat sigortalı ve 0,99 faizli ihtiyaç kredisine başvurabileceği açıklandı.

KAMPANYA KOŞULLARI BELLİ OLDU!

Bu kampanya 2 Ağustos ile 31 Ağustos 2022 tarihleri arasında Akbank Mobil’i indirerek “Akbanklı olmak istiyorum” sekmesinden ilerleyerek sadece ilk defa ve uzaktan müşterimi edinimi adımını tamamlayan ve Akbanklı olan müşteriler için geçerli olacaktır.

Kredi başvurusu Akbanklı Ol sürecinin tamamlandıktan sonra Akbank Mobil üzerinden gerçekleştiriliyor. Daha önce mobilden Akbanklı olan müşteriler için tanımlanan kredi kampanasından yararlanan müşteriler tekrar bu kampanyadan yararlanamamaktadırlar.

Akbank’a gelen tüm müşteriler, müşteri olduktan sonra 5 gün içinde hayat sigortalı ve %0,99 faizli ihtiyaç kredisine başvuruda bulunabilirler. Kurye süreci ile birlikte bu işlem süreci tamamlayacaktır ve Akbanklı olan müşteriler, belge işlemleri tamamlanıp evraklar bankaya geldikten sonra 5 gün içerisinde Akbank Mobil’e girerek kredi sürecini başlatabilirler. Söz konusu kredi talepleri Akbank tarafından değerlendirilip olumlu bulunduğu takdirde karşılanacaktır. Başvuruların olumlu değerlendirilmesi sonrası onaylanan kredi Akbank Mobil, Akbank İnternet, Müşteri İletişim Merkezi ve tüm Akbank şubeleri aracılığı ile kullanılabilir.

Kampanyada kullanılacak minimum kredi tutarı 1.000 TL, maksimum kredi tutarı da 7.500 TL, maksimum vade ise 12 ayı kapsamaktadır. Kampanyadan sadece gerçek kişi müşteriler faydalanacak olup kullanılabilecek kredi türü bireysel tüketici ya da diğer adı ile ihtiyaç kredisidir. Mobil vasıtasıyla Akbanklı olan müşterilerimiz avantajlı kredi kampanyasından yalnızca bir kereye mahsus yararlanabilir.

Gram altın, çeyrek altını olanlar dikkat! Yeni döneme çekiliyor!

Emeklilere özel ödeme! 8.445 TL hesaplara geçiyor! İşte detaylar!

Başvuran yüz binlerce kişinin hesabına anında yatıyor! Sadece başvurmanız yeterli!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön