01 / 07 / 2024

Emekli ikramiyesi ne kadar, hesaplara ne zaman yatacak?

Emekli ikramiyesi ne kadar, hesaplara ne zaman yatacak?

Son üç yıldır emeklilere Ramazan ve Kurban bayramlarında olmak üzere yılda toplam iki defa emekli ikramiyesi veriliyor...



2021 emekli maaş zammı sonrasında gözler emekli ikramiyelerine çevrildi. Bilindiği üzere emeklilere Kurban ve Ramazan Bayramlarında olmak üzere yılda toplamda iki defa 1000 TL ikramiye veriliyor. İkramiyelerin ilki ise Ramazan Bayramı öncesinde veriliyor. Peki, 2021 Ramazan Bayramı emekli bayram ikramiyesi ne zaman verilecek? İşte, detaylar...

 Emekli ikramiyesi ne kadar, hesaplara ne zaman yatacak?

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ NE ZAMAN VERİLECEK?

Habertürk'te yer alan habere göre; bilindiği üzere emekli bayram ikramiyesi bayramdan önce ödeniyor. Bu yıl ödemenin ne zaman yapılacağı henüz resmi olarak açıklanmasa da Ramazan Bayramı tarihi göz önüne alındığında ödemelerin Mayıs ayının ilk 10 gününde yapılacağı tahmin ediliyor.

Emekliye Ramazan Bayramı İkramiyesi: 10-12 Mayıs 2021.

Emekliye Kurban Bayramı İkramiyesi: 12-16 Temmuz 2021 tarihlerinde ödeme yapılması bekleniyor.

 Emekli ikramiyesi ne kadar, hesaplara ne zaman yatacak?

RAMAZAN BAYRAMI NE ZAMAN?

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayınlanan dini takvimde, 2021 yılında Ramazan Bayramı başlangıç tarihi 13 Mayıs 2021 Perşembe günü, bitiş tarihi ise 15 Mayıs 2021 Cumartesi olarak belirlendi.

Emekli ikramiyesinde ay ve günlerin de hesaplanması talebi yargıya taşınıyor!

Emekliler bayram ikramiyesinde artış istiyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön