02 / 05 / 2024

Emekli maaş promosyonu nasıl arttırılır? Yüksek maaş promosyonu almanın yolları

Emekli maaş promosyonu nasıl arttırılır? Yüksek maaş promosyonu almanın yolları

Bankalar emeklileri kendi bünyelerine çekebilmek için maaş promosyon fiyatlarında rekabete girdi  ve fiyatlar yükseldikçe yükseldi… Peki maaş promosyonunu arttırmanın başka yolları var mı?



Milyonlarca emekli ve çalışan son günlerde bankaların promosyon yarışını takip edip en yüksek promosyon ödemesini almaya çalışıyor. Bankalar da maaşları kendi bünyelerine çekmek için yarışı hızlandırdı ve promosyon fiyatları 10 bin TL’ye kadar çıktı.

Peki eski sözleşme devam ederken başka bir bankadan yeni maaş promosyonu almanın bir yolu var mı?

Emekliler üç yıllık maaşını aynı bankadan alma sözü verip sözleşme imzaladıktan sonra yüksek miktardaki promosyonlarından faydalanabiliyor. Promosyon almak için başka şart olmamasına rağmen, miktarı artırmak isteyen bazı özel bankalar promosyonlara ek şartlar koyuyor.

Emekli maaş promosyonu nasıl arttırılır? Yüksek maaş promosyonu almanın yolları

Bankaların uyguladığı bu kampanyalar arasında emekli yakını getirmek, kredi kullanmak, kart almak ya da otomatik fatura talimatı vermek gibi şartlar da ilave edilince promosyon miktarları 10 bin liraya kadar çıkıyor.

Sözleşmesi bitip yeni sözleşme imzalayacak emekliler için işlemler kolaylıkla ilerliyor.

Sözleşmesi biten emekli istediği bankanın kampanyasına bakıp istedikleri bir bankayı seçtikten sonra maaşlarını o bankaya taşıyacak ve üç yıllık yeni sözleşme yaparak yüksek promosyonu alacaklar.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön