16 / 05 / 2024

Emekli promosyon ödemelerinde resmen yıkım! Garanti, Ziraat, İş Bankası, Vakıf! Acil bakın

Emekli promosyon ödemelerinde resmen yıkım! Garanti, Ziraat, İş Bankası, Vakıf! Acil bakın

Emekli promosyon ödemeleriyle ilgili vatandaşları adeta yıkan bir haber geldi. Hem de tüm bankalar dahil. İşte o haberin detayları...



"AŞIRI BİR YOĞUNLUK OLUŞUYOR"

Bankaların bir kısmının kampanyayı ay sonu bazılarının da eylül ayında bitireceğini ifade eden yönetici şunları söyledi:

“Bankalar transfer ettiği emeklilerden 7 bin 500 lira gibi bir promosyon ile zarar ediyor. Bu rakamı çıkartmaları mümkün değil. Ayrıca şubelerde yaşanan yoğunluk bankaların normal iş akışını olumsuz etkilemeye başladı. Bu nedenle bunu açıkça ilan etmeseler bile bazı bankalar bu yarıştan çekilecek” 

Yuki elektrikli, 3 tekerlekli Greta Mini'nin fiyatı ne kadar? İşte 31 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Uçak bilet fiyatları yükselirken, satışlar azaldı! Havayolu şirketleri iç hatlara sefer yapmak istemiyor!

Emlak Konut GYO'nun Allsancak'taki toplam geliri 996.6 milyon TL'ye çıktı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön