02 / 05 / 2024

miktar

miktar

Emekli promosyon ödemeleriyle ilgili vatandaşları adeta yıkan bir haber geldi. Hem de tüm bankalar dahil. İşte o haberin detayları...

Ne 5 bin ne 6 bin ne de 7 bin TL! ING Bank da emeklilere vereceği promosyon miktarını açıkladı

Bankaların emekli promosyon yarışı hız kesmeden devam ediyor. Yarışta iddialı olan bankalar arasında yer alan ING Bank da emeklilere yönelik promosyonunu açıklayan bankalar kervanına katıldı.

Ne 3 bin ne de 5 bin! Kuveyt Türk emekli promosyonunu güncelledi çıtayı yükseltti, hızla bakın

Emekli promosyonlarıyla ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Daha önce emekli promosyon miktarını açıklayan bankalar arasında yer alan Kuveyt Türk de emekli promosyon miktarını güncelledi. İşte o miktar...

Yerinde dönüşümde flaş gelişme! Bakan Özhaseki kredi ve hibe miktarının artırıldığını açıkladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Yerinde Dönüşüm" kampanyasına ilişkin son dakika açıklamasında bulundu. Özhaseki, deprem bölgesindeki projelerde hibe ve kredi miktarının konutlar için arttığını bildirdi. 

KYK burs miktarı bin 250 TL iken günlük üç öğün yemek maliyeti bin 275 TL'ye ulaşıyor

CHP'nin 'Genç Yoksulluğu Dosyası', üniversite öğrencilerinin ekonomik zorluklarını gözler önüne serdi. Rapor, üniversiteli gençlere sağlanan aylık bin 250 TL burs miktarı ile sadece okul yemekhanesinde üç öğün yemek için gereken bin 275 TL maliyeti karşılaştırarak bu durumun zorluklarını vurguluyor.

ING’den diğer bankaları kıskandıracak promosyon miktarı. Bu rakama yükselttiler

ING Bank diğer bankaları kıskandıracak bir promosyon miktarı açıkladı. İşte ING Bank tarafından açıklanan promosyon miktarının detayları.

Halkbank'tan flaş açıklama. Verdikleri para miktarını duyanlar kulaklarına inanamadı

Halkbank'tan vatandaşlara yönelik önemli miktarda kredi ödemesi gerçekleştirilecek. Banka tarafından verilecek kredi miktarını duyanlar kulaklarına inanamadı.

Garanti Bankası emekli promosyon miktarını açıkladı. Asıl büyük yarış şimdi başlıyor

Garanti Bankası tarafından emekli promosyon miktarına ilişkin açıklama yapıldı. Banka, emekli promosyonu olarak ne kadar vereceğini açıkladı.

Şampiyonlar Liginin finalinin ülkemize kazandıracağı döviz miktarı belli oldu!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Şampiyonlar Liginin finalinin ülkemize kazandıracağı döviz miktarını açıkladı. İşte detaylar!

O isim Temmuz 2023 Asgari ücret ve en düşük emekli aylığı zam miktarını tek seferde açıkladı! Hemen bakıp öğrenin!

Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun bu hafta toplantı yaparak Temmuz ayındaki asgari ücret zammını belirleyecek. Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun, 2023 Temmuz asgari ücret ve en düşük emekli aylığına yapılacak zam miktarı hakkında son dakika bilgileri duyuruldu.

TÜİK açıkladı: Süt miktarı artarken, beyaz et üretimi azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan veriler kapsamında, toplanan inek sütü miktarı, mart ayında 2022’nin aynı ayına göre yüzde 6,2 artarken, tavuk eti üretimi yüzde 1,5, kesilen tavuk sayısı yüzde 6,5 ve hindi eti üretimi yüzde 7,3 oranında düştü.

TÜİK Mart ayı verilerini paylaştı! inek sütü miktarı geçen seneye oranla yüzde 6,2 oldu

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Mart ayına ait süt ve süt ürünleri imalatı verilerini paylaştı. Türkiye genelinde toplanan inek sütü miktarı, Mart ayında geçen senenin aynı ayına oranla yüzde 6,2 yükselişle 911 bin 760 tona erişti.

Devlet dul ve yetim maaşı alanların maaş miktarını değiştirdi! Bakın ne kadar ödeme yapılacak!

Devlet dul ve yetim maaşı alanların maaş miktarında değişiklik yaptı. Peki, dul ve yetim maaşları ne kadar oldu? İşte detaylar...

Deprem bölgesinden çıkacak enkaz miktarının 100 milyon tonu bulması bekleniyor!

Yıkım uzmanları yaptıkları açıklamada Kahramanmaraş merkezli 11 ilde gerçekleşen depremlerde son açıklanan rakamlara göre yıkılan ve yıkılacak binalardan çıkacak enkaz miktarının 100 milyon tonu bulmasını beklediklerini söyledi.

DASK başvurusu yapacaklar dikkat! Tazminat miktarı ne kadar olacak?

Deprem bölgesindeki vatandaşlar, hasar gören veya yıkılan evlerin tazminat ödeme sürecini araştırıyor. Konut metrekare bedeli bu yıl için betonarme yapıda 3 bin 16 TL, diğer yapılarda 2 bin 80 TL oldu. Alınacak tazminat miktarı da netleşti.

SGK’nın  ödediği rapor parası 2023 yılı miktarı kaç TL oldu? Kimler alabilir?

2023 yılının gelişiyle birlikte hem emekli ve çalışanların maaşlarından, ihtiyacı sahibi kişilere yapılan devlet desteklerine tüm kalemler zamlandı.  Çalışanların faydalanabildiği destek ödemelerinden biri olan SGK’nın ödediği rapor parasının miktarı da yükseldi

miktar Haberi

miktar

Emeklilere verilen promosyon miktarları 9 bin TL seviyelerine çıktı. Bu durum emekli vatandaşları sevindirdi ancak promosyonlarla ilgili tartışmalar da patlak verdi. Bankalar hem rakamların kendilerini kurtarmadığını hem de promosyonlar yüzünden şubelerde aşırı yoğunluk oluştuğunu dile getirmeye başladı. Bu da emekli promosyonlarıyla ilgili kara haberin verilmesine neden oldu. 
 

Ülkemizde yaşayan milyonlarca emeklilere duyuruldu. Bu sefer kötü haber geldi. Emekliler için bir süredir devam eden yüksek promosyonlu ödemeler sına eriyor. Konuya ilişkin açıklama yapan bir bankanın üst düzey yetkilisi bankalara bu durumun ekonomik olarak da değil de fiziksel açıdan zarar verdiğini belirtti. Birçok banka şubesi yoğunluktan işlem yapamaz hale geldi.

Bankaların promosyon yarışı artık bitmek üzere. Emeklilere verilen maaş promosyonlarının bankaları neredeyse iş yapamaz hale getirdiği belirtildi.