20 / 05 / 2024

Ne 5 bin ne 6 bin ne de 7 bin TL! ING Bank da emeklilere vereceği promosyon miktarını açıkladı

Ne 5 bin ne 6 bin ne de 7 bin TL! ING Bank da emeklilere vereceği promosyon miktarını açıkladı

Bankaların emekli promosyon yarışı hız kesmeden devam ediyor. Yarışta iddialı olan bankalar arasında yer alan ING Bank da emeklilere yönelik promosyonunu açıklayan bankalar kervanına katıldı.



Türkiye'de özel bankalar arasındaki emekli promosyon miktarı yarışı tarihi bir boyuta ulaştı. Bankalar neredeyse her gün emeklilerle ilgili ya bir kredi kampanyası da bir promosyon kampanyasının detaylarını duyuruyor. Kamu bankaları ise şimdilik bu süreci biraz daha uzaktan izlemeyi tercih ediyor. Ünlü İş Bankası, Garanti, Yapı Kredi ve Akbank'tan sonra ING Bank da emekli promosyonlarına yönelik bir açıklama gerçekleştirdi. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön