24 / 07 / 2024

Ne 5 bin ne 6 bin ne de 7 bin TL! ING Bank da emeklilere vereceği promosyon miktarını açıkladı

Ne 5 bin ne 6 bin ne de 7 bin TL! ING Bank da emeklilere vereceği promosyon miktarını açıkladı

Bankaların emekli promosyon yarışı hız kesmeden devam ediyor. Yarışta iddialı olan bankalar arasında yer alan ING Bank da emeklilere yönelik promosyonunu açıklayan bankalar kervanına katıldı.




Temmuz ayında milyonlarca emekli vatandaşın maaşının artması ile birlikte bankaların emekli maaşını kendi bankalarından 3 yıl taahhüt ile alanlara verdiği nakit promosyonlar da artmaya başladı. Geçtiğimiz aylarda ortalama en fazla 3.000 TL’ye kadar verilen promosyonlar artık bazı bankalarda 8.000 TL’yi de aşmaya başladı. Birçok banka emekli maaş tutarlarında aylık net maaş miktarına göre değişen miktarlarda ödeme yapmaya devam ediyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön