Kent Haberleri

Emekli promosyonlarına Temmuz güncellemesi: Garanti emekli promosyon ne kadar? İşte Garanti emekli promosyon 2024...

Temmuz zamlı emekli maaşları da geçtiğimiz günlerde belirlenirken, promosyonlara da güncelleme geliyor. Peki Garanti emekli promosyon ne kadar? İşte Garanti emekli promosyon 2024...

Milyonlarca emekliye ek gelir olan banka promosyonları için Haziran ayı kampanyaları sona ererken; Temmuz zamlı emekli maaşları da geçtiğimiz günlerde belli oldu. Zamlı emekli maaşlarının netleşmesiyle beraber gözler emekli promosyon rakamlarına çevrildi. 

2024 yılının başında hem emekli ikramiyelerine ardından da promosyonlara yükseliş uygulandı. Özel bankalarda promosyonlar 20 bin TL'ye kadar dayandı. 

Emekli promosyon miktarları, alınan emekli maaşına göre belirleniyor ve maaş ne kadar yüksekse promosyon da o kadar yüksek oluyor. 

Milyonlarca emekliye bir son dakika müjdesi verildi. Aktarılan detaylara göre, bankalar promosyon tutarlarını en az 10 bin Türk Lirası en fazla 30 bin Türk Lirası şeklinde güncelleyecek.

Emeklilerin promosyon rakamlarında en çok merak ettiği bankalardan biri Garanti BBVA oluyor. Peki Garanti emekli promosyon ne kadar? İşte Garanti emekli promosyon 2024...

GARANTİ EMEKLİ PROMOSYON BAŞVURUSU 2024 

Garanti BBVA Temmuz 2024 emekli promosyon kampanyasını açıkladı. Emekliler maaşlarını nasıl bankaya taşıyacaklarını ve nasıl promosyon alacaklarını merak ediyor. 

SSK ya da Bağ-Kur’dan yeni emekli olacaklar,   SGK müdürlüklerine giderek veya e-Devlet üzerinden Tahsis Talep ve Beyan Taahhüt Belgesi’nde,

Emekli Sandığı’ndan emekli olacakların da kuruma verecekleri  emeklilik dilekçesinde Garanti BBVA’yı seçmeleri gerekiyor. 

Maaşlarını başka bankadan taşımak isteyenler ise işlemlerini mobil aracılığıyla yapabiliyor. Şubeye gitmeden e-Devlet üzerinden emekli maaşı da taşınabiliyor. 

GARANTİ EMEKLİ PROMOSYON 2024 NE KADAR? 

Garanti BBVA emekli promosyon 2024 maaşı 10.000 TL’ye kadar olan emekliler için 6.250TL, 10.000 – 15.000 TL arasında olan emekliler için 10.000 TL, 15.000 – 20.000 TL arasında olan emekliler için 12.500 TL ve 20.000 TL ve üstünde olan emekliler için 15.000 TL şeklinde belirlendi. 

Söz konusu promosyondan 31 Temmuz tarihine kadar faydalanılabiliyor. 

ODMD açıkladı! Sıfır otomobil kampanyaları işe yaramadı...

Temmuz ve Ağustos 2024 TOKİ projelerine başvurmak isteyenler hemen bakın! e-Devlet üzerinden adım adım TOKİ başvurusu!

Nissan'dan Temmuz kampanyası! Qashqai ve Juke modellerinde 100 bin TL nakit alım desteği! Fırsatı kaçırmayın!