03 / 05 / 2024

Emekli promosyonlarında yeni gelişme! Ödeme miktarları yükseltilecek

Emekli promosyonlarında yeni gelişme! Ödeme miktarları yükseltilecek

Emeklilerin promosyon ödemeleri için beklediği gün geldi. 19 banka tarafından emekliler için verilen promosyonlarda taban tutarları 1 Kasım Salı gününden itibaren artırılacak. Bankaların yeni kampanyalarını da önümüzdeki günlerde duyurulacak.



3 YILLIK TAAHHÜT
SGK ile protokol imzalayan 19 banka 1 Kasım'dan itibaren 3 yıllık taahhüt veren emeklilere en az yenilenen taban tutarları ödemek zorunda olacak.

ÖDEME MİKTARLARI DAHA DA ARTABİLİR
Ancak isteyen bankalar daha fazla ödeme de yapabilecek.

HANGİ BANKALARLA PROTOKOL İMZALANACAK?
Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıf- Bank, Garanti Bankası, İş Bankası, Yapı ve Kredi Bankası, Akbank, Deniz- Bank, Türk Ekonomi Bankası, ING Bank, Şekerbank, Kuveyt Türk Katılım Bankası, Türkiye Finans Katılım Bankası, Albaraka Türk Katılım Bankası, Ziraat Katılım Bankası, Vakıf Katılım Bankası, Odeabank, Fibabanka.

EMEKLİ PROMOSYONU NASIL YÜKSELTİLİR? NE YAPMALI?
Aynı bankada devam edilecekse yeni promosyon başvurusu yapılmalı. Bu durumda banka önceki taahhütten kalan sürenin promosyon tutarını düşerek yeni tutarı emekliye ödeyecek. Farklı bankaya geçilecekse de taahhüdün sürdüğü bankaya kalan sürenin tutarını iade etmek yeterli olacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön