21 / 05 / 2024

Emekli promosyonunun yeni rakamı ifşa oldu! Duyan dondu kaldı!

Emekli promosyonunun yeni rakamı ifşa oldu! Duyan dondu kaldı!

Türkiye gündeminde sıcaklığını koruyan emekli promosyonunda yeni rakam iddiası ifşa oldu. Özel bankalar promosyon rakamlarını yükseltirken yarıştan geri kalan kamu bankaları için dikkat çeken bir iddia büyük yankı yarattı. Emekli promosyonu 15 bin TL'nin de üzerine çıkabilir...



 Emekli promosyonunun yeni rakamı ifşa oldu! Duyan dondu kaldı!

Paramedya internet sitesinin haberine göre, üst düzey bir banka yöneticisi, kamu bankalarının yakın zamanda harekete geçeceğini belirterek, "Kamu bankaları aslında daha Akbank’ın kampanyayı başlatmasından hemen sonra çalışma başlattı. Ancak bu promosyon için bekletildi. Bu süre içerisinde kamu bankalarından on binlerce emekli özel bankalara maaşlarını transfer etti" iddiasında bulundu.

PROMOSYONDA BANKALAR BİRLİKTE HAREKET EDİYOR

Kamu bankaları emekli promosyonu konusunda birlikte hareket ediyorlar. Ziraat Bankası, Vakıfbank ile Halkbank emekli maaş promosyonu olarak 300 lira ve en yüksek 750 lira arasında bir ücreti 3 sene için ödüyor. Özel bankalarda ise bu rakam 10 bin liraya kadar yükselmiş durumda. Peki, Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıf Bank güncel Emekli promosyon miktarı ne kadar? İşte detaylar...

 Emekli promosyonunun yeni rakamı ifşa oldu! Duyan dondu kaldı!

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSYONU 2022 NE KADAR?

Ziraat Bankası da 1.500 TL altında emekli maaşı alan emeklilere 500,00 TL, 1500 TL - 2 bin 500 TL arasında aylığı olan emeklilere 625,00 TL, 2 bin 500 TL üzeri emekli maaşı alanlara ise 750,00 TL tutarında promosyon ödemesi yapıyor. 3 yıl için tek defa olarak ödenen promosyonlar, aylık miktarlarına göre farklılık gösteriyor.

HALKBANK EMEKLİ PROMOSYONU 2022 NE KADAR?

Emekli maaşını Halkbank aracılığıyla alan veya maaşını Bankaya taşıyacak tüm SGK emeklileri, maaşlarını 36 ay boyunca Banka aracılığı ile alma taahhüdü karşılığında promosyon ödemesinden faydalanabileceklerdir. Emekli maaşını Bankaya taşıyacak olan emeklilerin ilk maaşlarının bankaya yatması akabinde promosyon ödemesi yapılabilecektir.

1.500 lira altında emekli maaşı alan vatandaşlara 500,00 TL, 1.500 lira ile 2.500 TL arasında emekli maaşı alanlara 625,00 TL, 2.500 TL üzerinde emekli maaşı alanlara ise 750,00 TL tutarında promosyon ödemesi yapılacak.

VAKIFBANK EMEKLİ PROMOSYONU 2022 NE KADAR?

Emekli maaşını bankadan almakta olan vatandaşlar ile 36 ay süre ile emekli aylığını VakıfBank’tan almayı taahhüt edenler için, 1500 TL altında emekli maaşı alanlara 500,00 TL, 1500 lira - 2 bin 500 TL arasında aylığı olanlara 625,00 lira, 2.500 TL üzeri emekli maaşı alanlara ise 750,00 lira tutarında promosyon ödemesi yapılıyor. Ödemeler 36 ay için tek defa olarak gerçekleştiriliyor.

Emekli 2023 zammında geri sayım başladı! İşte emeklilere verilecek en düşük ve en yüksek maaşlar!

Ekonomik krizle boğuşan emekliye 3 aylık maaşı kadar promosyon müjdesi!

Evde bakım maaşında Eylül şoku! Evde bakım parası yatan iller belli oldu mu? 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön