21 / 05 / 2024

Emekli ve çalışanlara müjdeli haber! Bakan Derya Yanık açıkladı! 7. 200 TL verilecek

Emekli ve çalışanlara müjdeli haber! Bakan Derya Yanık açıkladı! 7. 200 TL verilecek

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi aileler için başlatılan Aile Destek Programı'na çalışanlar ve emeklilerin de başvuru yapabileceğini duyurdu. Program kapsamında yıllık olarak 7. 200 TL’ye kadar ödeme yapılacak. İşte detaylar…



ÖDEMELER BAŞLIYOR

Tüm bunlarla birlikte temmuz ayında başvuru yapan kişiler, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları tarafından hak sahipliklerinin onaylanması dahilinde, bu onayı takip eden yapılacak olan ilk ödemede başvurdukları ay da dahil olacak şekilde destek ödemesi alacaklardır. Ödemeler önümüzdeki cuma başlıyor. Haydi e-Devlet'e!"

BAŞVURULAR E-DEVLET ÜZERİNDEN YAPABİLİRSİNİZ

Aile Destek Programı için başvurular, e-Devlet Kapısı üzerinden veya ikametgâh adresinin bağlı olduğu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafı ile yapılabiliyor. İhtiyaç sahibi bütün kişiler destekten yararlanabilecek.

Emekli ve çalışanlara müjdeli haber! Bakan Derya Yanık açıkladı! 7. 200 TL verilecek

EDİTÖR NOTU: Bu haber 24 Temmuz 2022 tarihinde saat 10.22’de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 17,74 Türk Lirası, euro 18,12 Türk Lirası, altının gramı ise 985 Türk Lirası değerinde.

İstanbul’da ev arayanlara müjde! TOKİ başvuruları başladı! Sakın kaçırmayın

İslam Memiş borç kuralını açıkladı! Borcu olanlar dikkat! Buna uymazsanız batarsınız

Benzin, motorin ve LPG'de sallantı devam ediyor! İl il fiyatlar kaç TL? Shell, BP, Opet, PO 24 Temmuz 2022 fiyat listesi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön