07 / 07 / 2024

Emekliler dikkat! İntibak müjdesi verildi, maaş artıyor

Emekliler dikkat! İntibak müjdesi verildi, maaş artıyor

Emekli vatandaşları ilgilendiren önemli bir açıklama geldi. Uzun süredir beklenen intibak düzenlemesi için yeni gelişme yaşanıyor. İşte tüm ayrıntılar...



EMEKLİLERİ ÇİFTE MÜJDE
Geçtiğimiz süreçte Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklamalar ile birlikte en düşük emekli maaşı 7500 TL'ye yükseltildi. Bayram ikramiyeleri ne zam müjdesi verilirken Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramında emeklilere 2.000 TL ödeme yapılacağı duyuruldu. Çifte zam açıklamaları ile sevinçten havalara uçan emeklilere bu kez de intibak düzenlemesi müjdesi verildi. İntibak düzenlemesinin gelmesi ile birlikte emekli maaşlarının 8.800 TL'ye yükselebileceği aktarıldı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön