18 / 05 / 2024

Emekliler dikkat! Yapı Kredi mart ayı emekli promosyon kampanyası! 

Emekliler dikkat! Yapı Kredi mart ayı emekli promosyon kampanyası! 

2023 Mart ayıyla birlikte emekli promosyon kampanyaları hız kesmeden devam ediyor. Bankalardan peş peşe açıklamalar gelirken, Yapı Kredi de emekli promosyon kampanyasının detaylarını açıkladı. Peki, Yapı Kredi emekli promosyon kampanyası ne kadar?



Emekliler dikkat! Yapı Kredi mart ayı emekli promosyon kampanyası! 

Yapı Kredi emekli promosyon tutarı

Yapı Kredi’nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, emekli maaşını üç yıl boyunca Yapı Kredi’den alacağına dair taahhüt veren vatandaşlara 4 bin 500 TL’den başlayan promosyon ödemesi yapılacağı belirtildi. Bu promosyon kampanyası kapsamında emekli promosyon tutarı maaş arttıkça 7 bin 500 TL’ye kadar çıkmaktadır. Peki, promosyon tutarları ne kadar?

  • 3 bin 500 TL altında maaş alan vatandaşlara; 4 bin 500 TL
  • 3 bin 500 TL ile 7 bin 500 TL arasında maaş alan vatandaşlara; 5 bin 250 TL
  • 7 bin 500 TL ile 10 bin TL arasında maaş alan vatandaşlara; 6 bin 750 TL
  • 10 bin TL üzerinde maaş alan vatandaşlara 7 bin 500 TL nakit promosyon ödemesi yapılacak.

Yapı Kredi emekli promosyon tutarları emekli maaş tutarına göre yükselmektedir. Emekli maaşına göre 4 bin 500 TL’den başlayarak 7 bin 500 TL’ye varan promosyon ödemesi yapılmaktadır. Yapı Kredi emekli promosyon kampanyasından faydalanmak isteyen emekli vatandaşların, bankanın resmi işlem kanalları üzerinden başvuru yapmaları gerekmektedir. Promosyon kampanyasına ilişkin detaylar Yapı Kredi resmi internet sitesi üzerinde yer almaktadır. 

Bu banka da promosyon furyasına katıldı! 10.000 TL almak çok basit, işte yapmanız gereken!

Bu banka hoş geldin hediyesi veriyor! Sadece 5 dakikada 10.000 TL!

Çalışanlara promosyon kampanyalarında rekabet yoğun! Kişi başı 16.250 TL promosyonu almak için detaylar!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön