08 / 05 / 2024

Emekliler hesaplarınızı hemen kontrol edin! Ziraat Bankası emekli promosyon ücreti yatmış olabilir!

Emekliler hesaplarınızı hemen kontrol edin! Ziraat Bankası emekli promosyon ücreti yatmış olabilir!

Ziraat Bankası emekli promosyon ödemeleri emekli vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Önceleri 750 TL promosyon ödemesi yapan Ziraat Bankası, SGK ile bankalar arasında imzalanan yeni anlaşmanın ardından promosyon miktarını yükseltti.



Emekliler hesaplarınızı hemen kontrol edin! Ziraat Bankası emekli promosyon ücreti yatmış olabilir!

SGK'nın internet sitesinden yaptığı açıklamaya göre, emekli promosyonu ücretlerine ilişkin protokol 1 Kasım 2022 tarihinde yenilenecek. Emekli promosyonu protokolüne göre, aylığı 3 bin 500 TL'ye kadar olanlara 3 bin, aylığı 3 bin 500-7 bin 500 TL arası olanlara 3 bin 500, aylığı 7 bin 500-10 bin TL arası olanlara 4 bin 500, aylığı 10 bin TL'den fazla olanlara ise 5 bin TL asgari promosyon ödemesi yapılacak.

Söz konusu tutarlar, emekli ve hak sahiplerine 3 yıl için peşin ödenecek, promosyon imkanından faydalanmak için emekli ve hak sahiplerinin bankalara talepte bulunmaları ve gelir/aylıklarını 3 yıl süre ile aynı bankadan alacaklarına yönelik taahhütname imzalaması gerekecek.

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSYONU NE ZAMAN YATIRILACAK?

Ziraat Bankası emekli promosyonu almak isteyen müşterilerin promosyon ödemesinden yararlanabilmesi için maaş ödemelerini 3 sene boyunca Ziraat Bankası'ndan alacaklarına dair başvuruda bulunmaları gerekiyor.

Ziraat Bankası'nın yaptığı açıklamaya göre promosyon başvuruları 18.10.2022 tarihi itibari ile başladığını promosyon ödemeleri ise 01.11.2022 tarihi itibari ile hesaplara yatacak.

Ziraat Bankası'ndan birden çok emekli maaş ödemesi alan müşteriler için ödenecek promosyon ücreti ise maaş tutarlarının toplamına göre hesaplanıyor.

Ziraat Bankası emekli promosyonuna yönelik başvurular şubeler, Ziraat Mobil, internet şubesi, ATM'ler, SMS ve Müşteri İletişim Merkezi aracılığıyla gerçekleştiriliyor.

Bakanlık duyurdu! 12 ay boyunca hesaplara peş peşe 1.250 TL yatacak! Aile Destek Ödemeleri...

Kızılay KPSS şartsız personel alacak! Yüksek maaşla iş fırsatını sakın kaçırmayın! İşte online başvuru ekranı!

Çiftçilere müjde! 2022 mazot ve gübre destekleri erken ödenecek! Resmi Gazete'de yayımlandı!


Geri Dön