06 / 07 / 2024

Emekliler müjde! İkramiye tarihleri belli oldu! Bu tarihlerde hesabınıza 2 bin TL yatacak!

Emekliler müjde! İkramiye tarihleri belli oldu! Bu tarihlerde hesabınıza 2 bin TL yatacak!

Emeklilere Ramazan Bayramı ikramiyelerinin hesaplara aktarılacağı tarih netleşti. Nisan ayı içerisinde yapılacak ödemeler için ayrıntılar belli oldu. Peki, emekli bayram ikramiyesi hangi tarihte ödenecek? Ne kadar ödeme yapılacak? İşte merak edilenler...



Bu doğrultuda, SSK kapsamında maaş alan vatandaşların maaş ve Ramazan Bayramı ikramiyelerinin; ödeme günü 17, 18, 19, 20 olan vatandaşlara 14 Nisan tarihinde, ödeme günü 21, 22, 23 olan vatandaşlara 15 Nisan tarihinde ve ödeme günü 24, 25, 26 olan vatandaşlara ise 16 Nisan tarihinde hesaplara aktarılacağı ifade edildi.

Emekliler müjde! İkramiye tarihleri belli oldu! Bu tarihlerde hesabınıza 2 bin TL yatacak!

EMEKLİ SANDIĞI VE BAĞKUR'LULARIN ÖDEME GÜNLERİ

Emekli Sandığı kapsamında maaş alan vatandaşlara Ramazan Bayramı ikramiyeleri 19 Nisan tarihinde, Bağ-Kur kapsamında maaş alan vatandaşlara ödeme günü 25 ve 26 olanlara 17 Nisan tarihinde, ödeme günü 27 ve 28 olan vatandaşlara ise 18 Nisan tarihinde maaş ve ikramiye ödemelerinin yapılacağı belirtildi.

BAYRAM İKRAMİYELERİ NE KADAR OLDU?

2018 senesinde Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı’nda biner lira tutarında ödenmeye başlanılan bayram ikramiyesi 2021 senesinde 1100 TL' ye yükseltilirken, yeni düzenleme ile birlikte bu ücret yüzde 82 artış ile birlikte 2 bin TL'ye çıkarıldı. Bu düzenlemeden EYT doğrultusunda emekli olacak vatandaşlar da dahil olmak üzere toplam 15,6 milyon emekli faydalanmış olacak.

2023 TOKİ  Ankara  müstakil arsa sonuçları isim listesi! Tek tek açıklandı! Hemen bakın!

Bu başvuruyu eksiksiz yapanların hesabına bir yıl boyunca 2 bin TL yatacak! Bakan Derya Yanık tek tek açıkladı!

Uzman isim açıkladı: Konut fiyatları düşecek mi?


Geri Dön