28 / 04 / 2024

Emekliler soruyor! SGK emekli maaşı hesaplama nasıl yapılır?

Emekliler soruyor! SGK emekli maaşı hesaplama nasıl yapılır?

Emekli olduktan sonra alınacak maaş miktarı pek çok kişinin kafasını kurcalamaktadır. Özellikle 2023 yılı Ocak dönemi aylık artışı sonrası milyonlarca emeklinin ne kadar maaş alınacağı merak ediliyor. İşte maaşa dair merak edilenler!



EYT ile beraber emekli olacak milyonlarca vatandaş da aylık hesaplama detaylarını merakla araştırıyor. SGK'nın resmi internet adresi üzerinden sigorta koluna göre ayrı ayrı kolayca hesaplanıyor.

Emekliler soruyor! SGK emekli maaşı hesaplama nasıl yapılır?

Peki, 4A, 4B, 4C bugün emekli olsam ne kadar emekli maaşı alabilirim? İşte 2023 SSK, Bağ-Kur emekli maaşı hesaplamaya dair merak edilenler…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön