02 / 05 / 2024

Emeklilere 5 bin TL müjdesi! Başvuran anında alıyor: Son tarih 31 Mart…

Emeklilere 5 bin TL müjdesi! Başvuran anında alıyor: Son tarih 31 Mart…

Emeklilere müjde! Yapı Kredi Bankası, emeklilere 5000 TL para veriyor. Başvuran herkes anında alabiliyor. Acil nakit ihtiyacı olan her bir emeklinin alabileceği 5000 TL, bir nebze olsun rahatlatıyor. 



Yapı Kredi Bankası’nın verdiği 5000 TL’yi alabilmek için bir şart bulunuyor. Emekli maaşını Yapı Kredi Bankası’ndan alanlar ya da almayı taahhüt edenlere; nakit ihtiyaçlarını karşılamak için Yapı Kredi Bankası, 5000 TL para veriyor. Ayrıca 36 aya varan vade imkânı ile rahat bir ödeme imkânı sağlanıyor.

Emekli olan vatandaşlar, bankalardan promosyon alırken, nakit ihtiyaçlarını da karşılayabiliyor. Emekli maaşını Yapı Kredi Bankası’na taşıyanlar ve buradan almayı taahhüt edenlere banka tarafından 5 bin TL para ödeniyor. Kampanyaya son katılım tarihi ise 31 Mart 2022 olarak açıklandı. 

Emeklilere 5 bin TL müjdesi! Başvuran anında alıyor: Son tarih 31 Mart…

Maaşını 3 yıl boyunca Yapı Kredi Bankası’ndan almayı taahhüt edenlere 2500 TL’si promosyon, 2500 TL’si de nakit avans olmak üzere toplamda 5000 TL ödenecek. Sadece emekli maaşı alan ya da maaşını bu bankadan almayı taahhüt edenlere verilecek promosyon ve nakit avans hakkı, emekli çevresinde müjde olarak görüldü.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön