22 / 07 / 2024

Emeklilere 5 bin TL müjdesi! Başvuran anında alıyor: Son tarih 31 Mart…

Emeklilere 5 bin TL müjdesi! Başvuran anında alıyor: Son tarih 31 Mart…

Emeklilere müjde! Yapı Kredi Bankası, emeklilere 5000 TL para veriyor. Başvuran herkes anında alabiliyor. Acil nakit ihtiyacı olan her bir emeklinin alabileceği 5000 TL, bir nebze olsun rahatlatıyor. 




Kampanyada en yüksek promosyonu almak için maaşlar önemli bir etkendir. Çünkü emeklilere verilen promosyonlar, maaşlara göre farklılık gösteriyor. Örneğin bin 500 Türk lirasına kadar emekli maaşı alanlara bin 6500 Türk lirası promosyon veriliyor.

Emeklilere 5 bin TL müjdesi! Başvuran anında alıyor: Son tarih 31 Mart…

Bin 500 Türk lirası ve 2 bin 500 Türk lirası arasında emekli maaşı alan vatandaşlar, 2 bin 100 Türk lirası promosyon alıyor. Yapı Kredi Bankası, 2 bin 100 Türk lirasından fazla maaş alanlara ise 2 bin 500 Türk lirası promosyon ödemesi yapıyor. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön