17 / 05 / 2024

Emeklilere 5 bin TL müjdesi! Başvuran anında alıyor: Son tarih 31 Mart…

Emeklilere 5 bin TL müjdesi! Başvuran anında alıyor: Son tarih 31 Mart…

Emeklilere müjde! Yapı Kredi Bankası, emeklilere 5000 TL para veriyor. Başvuran herkes anında alabiliyor. Acil nakit ihtiyacı olan her bir emeklinin alabileceği 5000 TL, bir nebze olsun rahatlatıyor. 



Yapı Kredi üzerinden emekli maaşı alan vatandaşlar, ayrıca bu bankanın kredi kampanyasından da yararlanabiliyor. Emekliler, 250 bin Türk lirasına kadar anında kredi kullanabiliyor. Ayrıca 2 bin 500 Türk lirası ve üzerinde maaş alan bütün emekliler, krediler için hızlı bir şekilde sonuç alabiliyor. Başvuru için SMS atmak yeterli. 

Emeklilere 5 bin TL müjdesi! Başvuran anında alıyor: Son tarih 31 Mart…

SMS yoluyla başvuru yapacaklar, T.C. kimlik no ve emekli maaş tutarını 4411’e mesaj gönderiyor…

Milyonlarca emekliye müjde! 3 bin TL hesaplara yatıyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön