01 / 05 / 2024

Emeklilere 7 bin TL promosyon verilecek! Bir bankadan rekor geldi

 Emeklilere 7 bin TL promosyon verilecek! Bir bankadan rekor geldi

Emekli maaşları için kıyasıya rekabet devam ediyor. Akbank emekli maaşlarını alabilmek için rakipleriyle aradaki farkı açarak promosyon seviyesini aynı zamanda rekor bir seviye olan 7 bine yükseltti.



Türkiye'deki ekonomik durumun kötüye gitmesiyle birlikte emeklilerin bankalar tarafından verilen promosyonlar karşı ilgisi de arttı. Hal böyle olunca bankalar da bu durumdan sonuna kadar yararlanmaya çalışıyor. Akbank ise emekli maaşlarını kapıp rakiplerinin önüne geçmek adına adeta kesenin ağzını açtı. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön