18 / 05 / 2024

Emeklilere 9500 TL ödeme! Tüm emekliler bundan yararlanabilecek!

Emeklilere 9500 TL ödeme! Tüm emekliler bundan yararlanabilecek!

Emeklilerin yüzünü güldürecek olan açıklama nihayet geldi. Bu haberle emekliler muradına erecek. Emeklilere 9500 TL ödeme yapılacak. Peki bu ödemeden tüm emekliler mi faydalanacak?



 Emeklilere 9500 TL ödeme! Tüm emekliler bundan yararlanabilecek!

Bayram ikramiyesi yatmaya başladı mı?

2023 yılı için bayram ikramiyesi zammı kısa bir süre önce açıklandı. Açıklamaya göre 2022 yılında 1100 lira olan bayram ikramiyesi Ramazan Bayramı'nda 2000 TL olarak yatırılacak. Bu açıklamanın ardından ise bayrama da az bir süre kalmasından dolayı hesaplara ikramiyenin ne zaman yatırılacağı merak edilmeye başlandı. Yapılan açıklamalara göre emeklilerin T.C. kimlik numaralarının son hanesine göre hesaplarına ikramiyeler yatırılacak. Nisan ayının en geç 15'ine kadar bu ikramiyelerin yatırılacağı duyuruldu. Yeni emekli olan ya da SGK BAĞ-KUR emeklisi fark etmeden herkes bu ikramiyeden faydalanabilecek. Geçen yıla oranla 900 TL daha fazla ikramiye emeklilerin olacak. 

ING Bank'tan müjde gibi promosyon! Emekliler bu habere mutlaka bakın

Garanti bankası durmak bilmiyor! İşte akılları baştan alan promosyon güncellemesi

Emeklilere resmen son dakika müjdesi! Bayram ikramiyeleri 8 bin 500 TL mi olacak? Hemen bu açıklamaya bakın!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön