18 / 05 / 2024

Emeklilere promosyon müjdesi! Alacağınız para 22 bin 500 TL’ye kadar çıkabilir!

Emeklilere promosyon müjdesi! Alacağınız para 22 bin 500 TL’ye kadar çıkabilir!

EYT’lilerin de sisteme dahil olmasıyla bankalar promosyon yarışına erken başlıyor. En yüksek emekli maaş promosyonunun 22.500 TL’ye kadar çıkacağı öngörülüyor.



EYT’liler dahil yeni emekli olacakların sayısındaki önemli artışla birlikte bankalar da promosyon yarışında öne geçmek için çalışmalarına başladı. Emeklilerin maaşlarında yapılan 30 zam ve EYT kapsamında yaklaşık 2.5 milyon yeni emeklinin sisteme katılacak olması, bankaların çalışmalarını hızlandırdı.

Tüketici Federasyonu (TÜKONFED) Bankacılık Komisyonu Başkanı Hüseyin Ölmez, emekli maaşlarında yeni promosyon miktarının ne olacağına yönelik çarpıcı açıklamalarda bulundu. Milyonlarca kişi emekli olmak için gün sayarken, Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) ile 2.5 milyona ulaşan kişinin daha emekli olarak sisteme katılması bekleniyor. Emekli aylıklarına zam ve EYT düzenlemesinin birbiri ardına gelmesinin ardından, pek çok kişi banka promosyonlarının bu yıl kaç TL olacağını merak ediyor.

BANKALAR KOLLARI SIVADI

Son gelişmelerle sisteme yeni katılacak emeklilere yönelik çalışmalarını hızlandıran bankalar, promosyon kampanyaları için kolları sıvadı. 

Emeklilere promosyon müjdesi! Alacağınız para 22 bin 500 TL’ye kadar çıkabilir!

Gazetevatan.com’da yer alan habere göre, geçen yıl emeklilere verilen promosyon miktarı maaşına göre 7 bin 500 TL’ye kadar yükselmişti. Ancak şu anda rakamların daha artması beklenirken, ödenecek miktarlar emekli maaşına orantılı olarak değişecek.

Emeklilerin promosyon alabilmesi ise 3 yıl boyunca aynı bankada kalma sözü vermeleri şartıyla gerçekleşiyor.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön