18 / 05 / 2024

Emeklilere ve Kamu Çalışanlarına Müjdeli Haber: Yeni Promosyon Anlaşmalarıyla Ödemeler Artıyor!

Emeklilere ve Kamu Çalışanlarına Müjdeli Haber: Yeni Promosyon Anlaşmalarıyla Ödemeler Artıyor!

Emeklilere müjdeli bir haber geldi. Başvurularını zamanında yapan emeklilere 18.000 TL ödeme yapılacak. Başvuru için son tarih ve başvuru şartları aşağıda belirtilmiştir...



YENİ PROMOSYON ANLAŞMASI İMZALANDI!

Banka promosyonlarıyla ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Emekliler ve kamu çalışanları için yapılan yeni duyuruların ardından bu sefer Sincan Belediyesi'nden önemli bir haber geldi. Belediye, özel bir banka ile çalışanları için promosyon anlaşması yaptığını duyurdu. Yapılan görüşmeler sonucunda emeklilere verilecek promosyon miktarı da açıklandı: 18.000 TL. Anlaşma tamamlandı ve ödemeler mayıs ayı sonuna kadar Sincan Belediyesi çalışanlarının hesaplarına aktarılacak. Ayrıca, banka tarafından Sincan Belediyesi çalışanlarına bayram ikramiyesi verilmesi planlanıyor.

EMEKLİ PROMOSYON ÜCRETLERİNE ZAM GELİYOR!

Emeklilere yönelik sevindirici haberler devam ediyor. Özellikle en düşük emekli maaşının 7.500 TL'ye yükseltilmesi ve EYT mağdurlarının da emekli olabilmesiyle birlikte emeklilere özel promosyon fırsatları sunuluyor. Son bilgilere göre, emekli vatandaşlara sağlanan promosyon ücretleri 10.000 TL'ye kadar yükseldi. Temmuz ayında ise bu rakamın bankalar tarafından daha da artırılması bekleniyor. Çünkü Temmuz ayında emekli maaşlarına zam yapılacak ve en düşük emekli maaşı için beklenti 10.000 TL oldu. Bu durumda bankaların yeni promosyon rakamlarını 15.000 TL'ye kadar çıkarması bekleniyor.


Geri Dön